Login

06/04/22 - 06/05/22|Hiiska DG → Hiiska DG - Eagle layout|FINLAND, Keski-Suomi, Jyväskylä


Lauantain info ja pelaajakokouksen materiaali

06/03/22

Lauantai aloitetaan ilmoittautumisella ykkösen tiin vieressä olevalla kopilla klo 9:10-9:30. Tämän jälkeen pikainen pelaajakokous klo 9:35. Pelaajakokouksen materiaali katsottavissa ennakkoon jo tässä uutisessa.

Parkkeeratessanne tien viereen, muistakaa parkkeerata niin reunaan, että vierestä mahtuu ajamaan kunnolla ohi. Kaikki parkkitila tulee olemaan huomenna käytössä. 

Ensimmäisen kierroksen ryhmät: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard_groups&ID=2157187

Pelaajakokouksen materiaali

  1. Pelataan kolme kierrosta. Lauantaina kaksi yhteislähtöä ja sunnuntaina golf lähtö. Lauantain toinen lähtö noin 1,5 tuntia ensimmäisen kierroksen päätyttyä. Tarkka aloitusaika tiedotetaan uutisissa. Toiselle kierrokselle ei ole ilmoittautumista. Jos lopetatte kilpailun kesken, ilmoittakaa TD:lle.
  2. Poolit 19 ja 20 lähtevät liikkeelle ykkösväylältä.
  3. Ratana toimii Hiiska DG normaali layout muuten, mutta väylä 17. on Dropparin Eagle special. Väyläopas tämän uutisen lopussa. Pelataan väyläopasteiden mukaan.
  4. Jos kilpailu keskeytetään sään vuoksi, tiedotetaan tästä uutisissa. Huomaatte keskeytymisen myös siitä, että Metrixin tulosten kirjaus menee kiinni.
  5. Kilpailussa käytetään kaksinkertaista tulosten kirjanpitoa. Kirjanpitovälineinä toimii Metrix ja PDGA live scorecard. PDGA live scorecardin access code toimitetaan erillisellä sähköpostilla kaikille pelaajille. Ryhmä arpoo tulosten kirjaajat ennen kierroksen aloitusta.
    1. pdga.com/score
    2. Kierroksen jälkeen tarkistakaa, että tuloskortit vastaavat toisiaan. PDGA scorecard tulee lähettää eteenpäin järjestelmään kirjaajan toimesta. Metrixin tuloskortti tulee allekirjoittaa kaikkien kilpailijoiden toimesta. Jos Metrixin tuloskorttia ei ole kirjoitettu 30 minuuttia kierroksen päättymisen jälkeen, tulkitaan tämä palauttamattomana tuloskorttina ja pelaaja saa kahden heiton rangaistuksen. Jos et pysty allekirjoittamaan Metrixin tuloskorttiasi, ota yhteys TD:iin.
    3. Jos pelaaja ei ilmesty paikalle, merkataan hänen tuloksekseen väylille par +4 heittoa.
  6. Ongelmatilanteissa ottakaa yhteys TD:iin
    1. Sampsa Huoponen, 0440178822. FPO, MA2, MA3, MP40 ongelmat
    2. Jani Saukko, 0443330306, MPO ongelmat
  7. Tulosten seuranta PDGA livessä: https://www.pdga.com/apps/tournament/live/event?eventId=59385&view=Scores&division=All&round=1
  8. Tsemppiä kisoihin!

Share

What would you like to share?