Login

Tilannetiedote 27.4

04/27/22

Kauden Avaus Tarinalaaksossa-kilpailu lähestyy kovaa vauhtia. Valitettavasti talven aikana lunta on ollut kentällä paljon ja kevään eteneminenkään ei ole ollut kovin nopeata. Seuraavan viikon sääkään ei näytä kovin suuria lämpenemisen merkkejä, joten kilpailun aikana lunta tulee varmasti vielä kentällä olemaan. Etenkin hiekkamontussa olevilla väylillä lumien sulaminen on hidasta. Lumesta huolimatta kisat tullaan kuitenkin pelaamaan normaalisti ja toivottavasti viimeisen viikon aikana kentälle muodostuu polkuja, jotta liikkuminen on helpompaa. Kaikki heittopaikat ovat tällä hetkellä jo lumesta ja jäästä puhtaina. Kuvia kevään etenemisestä kentällä on päivitelty Tarinalaakso Disc Golfin Facebook-sivuille viime viikonloppuna.

Old Coursen puolella tulemme näillä näkymin ottamaan käyttöön aikaisemmilta vuosilta tutun kevätlayoutin, jossa takaväylät (14-16) tullaan korvaamaan kolmella kisakeskuksen ympäristöön tehtävällä lisäväylällä. Näin saadaan kierrosta vähän lyhyemmäksi ja helpotetaan liikkumista kentällä. New Coursella pelataan normaalia kiinteää layouttia.

Mikäli haluat perua osallistumisesi kilpailuun, niin täysimääräisen palautuksen (-1€ toimistokulut) saat, kun teet peruutuksen maanantaihin 2.5 klo 18.00 mennessä. Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen janne@veikot.fi. Liitä viestiin mukaan sarjasi ja tilinumero, kiitos!

Share

What would you like to share?