Login

02/19/22 13:30|Virvik Frisbeegolf → Virvik|FINLAND, Etelä-Suomi, Uusimaa, Porvoo


Radan kunto 18.2. & muita infoja

02/18/22

Hei kaikille!

Kävin tänään suorittamassa katselmuksen Virvikin radalla. Seuran tekemä talkootyö on tuottanut tulosta ja rata on viimeaikojen säätiloihin nähden todella hyvässä kunnossa. Kaikki muut tiit ovat sulia ja heitettävissä ilman nastakenkiä, paitsi väylän 2 tii on vielä jäässä. (Katso kuvat PoFgin facebook-sivuilta https://www.facebook.com/PoFGs) 

Kilpailuun on edelleen paikkoja jäljellä, ja ilmoittautuminen on auki tähän päivään klo 18 asti. (Ja toki tämänkin jälkeen TD:lle ilmoitttamalla) . Ryhmät julkaistaan tänään klo 18 jälkeen.

Lunta radalla toki on, mutta viime päivien sateet ovat tulleet Porvoossa pitkälti vetenä, eikä uutta lunta ole radalle kertynyt. Metsissä hanki on painunut reilusti, ja osittain hankikantoa oli varjopaikoissa tarjolla. Lumen pinta on kovaa, joten helposti kiekot eivät hankeen uppoa. Avoimet paikat (joita Virvikissä on vain vähän) ovat hieman pehmeämpiä ja lunta on enemmän tuomassa mukavaa kuntoiluelementtiä kisaan.

Pallograniitintielle on kertynyt huomattavat määrät vettä. Vielä tänään TD pääsi radalle ja pois matalalla autolla, mutta huomisesta ei täyttä varmuutta voi taata. Kannattakin siis yhdistellä kyytejä ja tulla paikalle korkeammalla autolla. Tarvittaessa autot voi myös jättää Virvik Golfille parkkiin.

Huomenna molemmilla kierroksilla erillisett CTP-kilpailut, joissa palkintoina on K-Cittymarket Porvoo:n tarjoamia tuotekasseja.

Kisapaikalla on huomenna tarjolla myös grillipaikalla nuotio, jossa eväitä voi lämmittää ja makkaraa grillata. Lisäksi myynnissä halukkaille Prodiscuksen kiekkoja (nykäiskää Marko Kindstedtiä hihasta).

Nähdään huomenna Virvikissä!

Share

What would you like to share?