Login

Kilpailut järjestetään talvioloissa lyhennetyllä radalla

04/09/22

Meille kilpailunjärjestäjille on tullut pitkin viikkoa kymmeniä puheluita ja viestejä, että pelaajat haluavat tulla kisaamaan olivat olosuhteet millaiset tahansa.

Tämän vuoksi päätimme, että kilpailu vedetään talviolosuhteissa lyhennetyllä radalla. Seikkailunhaluisille siis luvassa kisaa ja ainakin tarina kerrottavaksi tuleville vuosille. Pahoittelemme radan kuntoa ja toivomme, että kaikki varmasti ymmärtävät millaisiin olosuhteisiin ovat tulossa.

Rata on edelleen paksun lumikerroksen alla ja tiitäkään ei saada "kesäkuntoon" ennen kilpailua. Lunta on tullut lisää lähes joka päivä ja päivän sulamisvedet jäätyvät öisin, joten aamuisin on liukasta ja päivisin märkää, eli vaikka tiit on yritetty avata, ei niitä ole mahdollista saada kunnolla auki kisoihin.

Tällä hetkellä hangen päällä voi kulkea, mutta se varmasti vielä pehmenee ennen kisaa. Kantava hanki on 20-40 senttiä ja sen päällä vielä muutama sentti tuoreempaa märkää lunta.

Täsmällinen ratalayout ilmoitetaan pari päivää ennen kilpailua, mutta tällä hetkellä suunnitelma on, että pelataan 15-16 väylää per kierros jättäen välistä sokkona heitettäviä väyliä.

Käytössä on talvisäännöt, eli saa käyttää lahjanaruja kiekoissa.

Voit vapaasti peruuttaa osallistumisen 11.4. klo 12 asti, eli ilmoittautumisen päättymiseen saakka. Kaikille peruuttaneille palautetaan osallistumismaksu (-2 € pankkikuluihin). Tämän jälkeen osallistumismaksua ei enää palauteta.

Lisää kuvia ja videota radan olosuhteista Tomoottajien instagramissa tästä linkistä.

 

Share

What would you like to share?