Login

Ryhmät julki + sähköinen pelaajakokous

04/09/22

Moi,

1.Kierroksen ryhmät on julki. Huomenna kisataan ja ensimmäinen kierros alkaa klo 10. Alla tärkeää tietoa, joka toimii sähköisenä pelaajakokouksena. Ei pidetä yhteistä kokoontumista muuten.

-ilmoittautuminen 1. tiin lähellä parkkipaikalla klo 9-9.30. Ryhmän ensimmäinen pelaaja huolehtii paperisen tuloskortin mukaanotosta. Kirjaus sekä metrixiin, että paperille. Ryhmä päättää itse miten asian hoitaa, mutta yleisesti toimiva tapa on, että yksi merkkaa metrixin ja muut vuorottelevat paperin kanssa. Metrix-tulokset pitää käydä allekirjoittamassa kierroksen jälkeen, tarvittaessa kysy apua TDltä.

Latailkaa akut ja näin digiaikana muistus: OTTAKAA MYÖS OMA KYNÄ MUKAAN!!!

-1.kierros arvioitu kesto on 10-12.30, jonka jälkeen pidetään 1,5 tunnin tauko (mikäli kierros pitkittyy, pidetään 1,5 tuntia viimeisen tuloskortin palautumisen jälkeen) Palauttakaa reippaasti kierroksen jälkeen kortit.

-toinen kierros alustavasti klo 14 alkaen, jälleen ryhmän ensimmäinen huolehtii paperisen tuloskortin noudon väh. 20 min ennen kierroksen alkua.

-toisen kierroksen jälkeen palkintojen jako, kaikissa luokissa palkitaan top3 muistopalkinnoin, tarvittaessa sudarit palkintosijoista väylillä 1-3 ja 18.

- Kaikkien tupakkatuotteiden käyttö 2 minuuttia ennen kilpailukierroksen alkamista aina tuloskortin luovuttamiseen asti on kielletty.

-MANDOISTA: Radalta löytyy kaksi mandoa.
Väylällä 8 (kts. info-lehti) mando, kierrettävä oikealta, on merkitty puuhun ja polun toiselle puolelle vasemmalle on merkitty mandolinjaa varten puu, jonka mukaisesti mandolinja jatkuu vasemmalle äärettömyyteen. Missin jälkeen DZ sijaitsee väylän puolella n. mandon tasolla, maalattuna maahan.

Väylällä 17 mando tii-paikan edessä vasemmalla, kierrettävä oikealta. Mandolinja on tiiltä katsoen mandopuun etureunasta 90-astetta vasemmalle äärettömyyteen. Missin jälkeen dropparina toimii tii-paikka.

-RADASTA: Takatalvi meinasi yllättää, mutta suht vähällä on selvitty. Kelistä johtuen liukasta voi olla, vaikkakin tii-matot ovat melko hyvässä kunnossa. Märkää todennäköisesti on. Kaikki vesi (ojissa ja väylillä) on tilapäistä vettä. Radalla ei ole OB-alueita.

-Mikäli et tule kilpailuun tai lopetat kilpailun kesken MUISTA ILMOITTAA SIITÄ TDlle heti kun se vain on mahdollista.

-Tervetuloa pelaamaan!

Terveisin,

Antti Rautio, TD

p.s. TD sairastelee koronaa, joten paikan päällä häärii apuTD Aleksi Lehto.

Share

What would you like to share?