Login

04/22/23 10:00|Skogby, → Skogby Piazza Open 2023|FINLAND, Uusimaa, Raasepori


Kilpailurata

04/11/22

Kilpailurata on lähes sama kuin vuonna 2022. Vain X2 väylä on muuttunut pidemmäksi ja par4 väyläksi sekä 1C pelataan metsään IB saareen 40m moukarihäkin takana.

Huomio autojen pysäköinnistä!!

Pyritään siihen että mahdollisimman moni ajaa vanhalle eritasoristeyspaikalle kääntyy siinä ympäri ja pysäköi keula pois päin radalta asvalttitien tien reunaan, väylien 2,X3,17 väliselle autotielle voi pysäköidä myös toiseen reunaan kierroksella ollessa, mutta jättäkää ihmeessä sen verran tilaa autojen väliin että liikenne tiellä sujuu kilpailun aikana ongelmitta tiellä.

väylän 14,17 luona on tilaa pysäköidä myös jonkun verran.

Pelataan yhteensä 23 väylää Skogby discgolf kentän alueella ja sen ympäristössä.

Väylänumeroinnit ovat tänä vuonna seuraavanlaiset.

1-18 ovat normaali Skogby radan kiinteitä väyliä ja X2 sekä X3 ovat normaalit kiinteät lisäväylät.

Lisäksi tänä vuonna on väylät 1B,1C ja 1D.

Väylien pelijärjestys ja lisätiedot:

1. Par3 radan normaali ykkösväylä.

1.B par3 pelataan suoraan väylän yksi korin takana olevalta kävelytieltä kentälle päin kaartaen lopussa oikealle normaali putti treenikorille. Puisella reunuksella rajattu juoksualue rajaa juoksualueen ja sen sisällä olevan nurmikentän Hazard alueeksi. HZ alue jatkuu kentän oikeasta kulmasta merkittynä viivana korin taakse valaisin tolpan ja puun kautta metsään jatkuen eteenpäin samalla linjalla.

1C par4 noin 160m pelataan radan virallisen pysäköinti alueen takakulmalla olevan ketjuportin etuoikealta metalli aidatun moukarikehän takana metsässä olevaan koriin.. Väylällä kaikki muu alue avauspaikan ulkopuolella paitsi juoksuradan sisäpuolinen nurmikenttä alue ja korin ympärillä oleva nauhalla eroitettu alue on Hazard aluetta. Puureunus juoksuradan ja kentän välissä on Hazard alueen raja eli haxardilla. Junaradan kiskoilta saa ottaa vapaasti noin 10m kentälle päin vapautuksen ja siellä oleskelua vältettävä.

1D par4 siirtymä kentän radan kulmasta polkua pitkin noin 50m ja käännös vasemmalle hiekkatielle jota jatketaan noin 50m. Pelataan hiekkatieltä metsäpilli noin 70m suoraan ja kurvi oikealle korille reilu 60m kurvista. Siirtymä polkua pitkin suoraan normaali kakkosväylälle.

2. Par3 

3 par3 

4 par3 

5. Par3 Mando pakollinen kierto oikean kautta. DZ paikka merkitty ja Mandolinja rajattu valkoisin kepin, mandolinja jatkuu loputtomiin samassa linjassa koskien kuitenkin vain pelattavaa väylää.

6 par3  

7.par3

8 par3 

9 par3 

10 par4. Mando pakollinen kierto oikean kautta ,DZ paikka merkitty ja Mandolinja merkitty valkoisin kepein. mandolinja jatkuu loputtomiin samassa linjassa koskien kuitenkin vain pelattavaa väylää.

11 par3 

12 par3 

13 par3 

14 par3 Mando ,pakollinen kierto vasemman kautta DZ paikka merkitty mandon viereen ja Mandolinja merkitty valkoisin kepein. mandolinja jatkuu loputtomiin samassa linjassa koskien kuitenkin vain pelattavaa väylää.

15 par3 

16 par4 

X2 par4 noin 140m Mando, pakollinen kierto vasemman kautta ,DZ paikka merkitty kepein ja Mandolinja merkitty valkoisin kepein. mandolinja jatkuu loputtomiin samassa linjassa koskien kuitenkin vain pelattavaa väylää. Lopussa OB alue notkelma ja kori sen takana vasemmassa reunassa,normaali OB sääntö.

X3 par4 ,vasemmalla puolella ennen autotietä valkoiset kepit rajaavat OB alueen. Alue vasemmalla puolella keppejä on OB aluetta.

17 par3 

18 par3 

-Merivesi on myös re-lief aluetta väylillä 4-6.

-Huomioi lähtöväylää katsoessasi että kyseessä on suluissa oleva väylänumero silloin kun metrix on sulkuihin sen merkinnyt. eli esim 4 ryhmä (kori 1D) on lähtöväylä 1D.

Mikäli kysyttävää radasta laita viestiä nimen kera 0505280797 terveisin TD Miikka Saturi 

Share

What would you like to share?