Login
  • Manual: click here
  • Show groups: click here
  • Comment: Vuorelan Veikkojen järjestämä lisenssivapaa yksilökisa Tahkovuori DiscGolfParkissa. Golflähdöt klo 12.00 alkaen.

Kisainfo

06/24/22

Tervetuloa lauantaina Tahkovuorelle pelaamaan!

RYHMÄT JA LÄHDÖN VARMISTAMINEN

Lähtöajat ja ryhmät julkaistu: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard_groups&ID=2079331

Ilmoittautumisen vahvistaminen viimeistään 20 minuuttia ennen lähtöaikaa Panorama Barissa.

KIRJAAMINEN

Kirjaaminen suoritetaan vain Metrixiin. Yksi ryhmästä kirjaa tuloksia ja muut seuraavat niiden oikeellisuutta Metrixistä. Tulosta ei tarvitse allekirjoittaa kierroksen jälkeen.

PELATTAVA RATA

Pelattava rata ja sen lisäykset julkaistu kisan oppaassa: https://discgolfmetrix.com/manual/141_Tahkovuori%20DGP%20kisarata%202022.pdf

Huomioikaa, että edellisistä vuosista poiketen kenttä alkaa noin 100 metriä Panorama Barilta huoltotietä eteenpäin. Loppupäähän on myös tullut yksi uusi väylä entisen numero 18 tilalle. Entinen 17 on nykyään väylä 18. Kaikki muutokset löytyvät ratakartasta.

SPOTTAAMINEN

Konerikon takia emme valitettavasti saaneet tälle viikolle sovittuja niittoja väylille 1-5. Nämä väylät kannattaa spottailla tarkasti, jotta kiekot eivät pääse hukkumaan.

PALKINTOJAKAUMA JA PALKINTOJEN MAKSU

Palkintojakauma julkaistaan kisan uutisissa kisan jälkeen. Palkinnot maksetaan palkittujen tilille kisan jälkeen. Palkinnoille päässeet ilmoittavat tilinumeron osoitteeseen frisbeegolf@veikot.fi kisan jälkeen.

Share

What would you like to share?