Login

Uusittu ratakartta

05/17/22

Lataa tekstin alla oleva kuva ja suurenna tai lataa pdf TÄÄLTÄ

Väylä 1: Pituus 146 metriä. Par 4
Oikealle kaartava ja muutaman metrin nouseva väylä. Avaus mäen laelle ja tarkka lähestyminen kapean ”puuportin” läpi. Varo ettei avaus karkaa joko kakkosväylä pöheikköön tai vasemmalle rinteeseen.

Väylä 2: Pituus 57 metriä. Par 3
Alaspäin vievä haastava väylä, joka vaatii tarkkuutta.

Väylä 3: Pituus 125 metriä. Par 4
Pitkä ränni nousevaa polkua pitkin ylös asti ja kevyesti vasemmalle metsään. Oikealla oleva tie OB.

Väylä 4: Pituus 97 metriä. Par 3
Reitit kämmen ja rystyheitoille. Tiiauspaikan alussa kapeahko kohta joten tarkkuutta vaaditaan.

Väylä 5: Pituus 81 metriä. Par 3
Hiekkamontun yläreunaa, sähkölinjaa pitkin myötäilevä väylä. Jos avaus onnistuu, on helpohko birdie, jos ei niin korttiin voi tulla vaikka kuinka monta plussaa. Vasemmalla nimittäin on alaspäin vievä puuviidakko.

Väylä 6: Pituus 212 metriä. Par 4
Radan pisin väylä. Saa heittää täysiä. Parin heiton jälkeen ohitetaan 1930- luvun kivirappuset (rinteessä. vanha mäkihyppyrinne) ja kohta ollaankin korilla. Varokaa korin takana olevaa polkua. Lenkkeilijöitä/hevosia havaittu.

Väylä 7: Pituus 90 metriä. Par 3
Jyrkän, hyvin jyrkän nousun jälkeen hieman lyhempi, oikealle loivasti kaartava väylä. Mando ohitettava vasemmalta puolelta. Edessä oleva tii-matto toimii dropparina.

Väylä 8: Pituus 55 metriä. Par 3
Lyhyt, kapea väylä, putterilla tai midarilla korille.

Väylä 9: Pituus 114 metriä. Par 3
Ensin noin 50 m suoraan ja sitten noin 70 m vasemmalle. Pommihyssellä jonkun huhuillaan päässeen avauksella korin juureen. Mando alussa.

Väylä 10: Pituus 73 metriä. Par 3
Kymppi on mukava suora, tai vasemmalta kaartaen korille vievä väylä. Mukavalla avauksella (jos puunjumalat suovat) pääsee korille. Toki statistiikka kertoo suuresta vaihtelusta.

Väylä 11: Pituus 80 metriä. Par 3
Ratamestarin erikoinen. Ensin heitetään suoraan noin 40 metriä ja ylitetään pirunpelto. Tämän jälkeen väylä droppaa kolmisen metriä ja sitten vasemmalle puurinkulan sisälle.

Väylä 12: Pituus 153 metriä. Par 4
Erittäin hieno oikealle kaartava ja harjunrinnettä alas laskeva liidätys. Väylällä puita joten pahan kimmokkeen jälkeen voit löytää kiekkosi ties mistä, jos löydät ollenkaan.

Väylä 13: Pituus 120 metriä. Par 4
Sitten heitetään takaisin alhaalta ylös viistosti harjunrinnettä pitkin. Kori isosta kivestä hieman edessä ja oikealla. Haastetta löytyy.

Väylä 14: Pituus 195 metriä. Par 5
"Leuanvetotankojen" vieressä olevalta tiiltä paiskataan suorahko metsäväylä. Väylän puolivälin jälkeen mando kierrettävä oikealta, jonka jälkeen n. 70m kori vasemmalla kivien päällä.

Väylä 15: Pituus 88 metriä. Par 3
Suoraan ja oikealle, sekä alas kaartava väylä.

Väylä 16: Pituus 84 metriä. Par 3
Erittäin kapea suora pilli tai vasemmalta oikealle kaartaen. Korille pääsee kolmannellakin tavalla. Maali korotettunan kiven päällä.

Väylä 17: Pituus 111 metriä. Par 3
Oikealle kaartava väylä. Huom mando. Kori kiven päällä

Väylä 18: Pituus 200 metriä. Par 4
Radan päättää pitkä, kahden valittavan linjan alamäkiliidätys.

Share

What would you like to share?