Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden kierroksen SFL-erilliskilpailu (PDGA C-tier) Master-luokille (10 eri luokkaa), pelataan Joroisissa Kotkatharjun frisbeegolfradalla. Tervetuloa!

1. kierroksen ryhmät ja ruokailumahdollisuus

09/08/22

Ilmoittautuminen ja 1. kierros

Itä-suomi Masters kilpailun 1. kierros pelataan arvotuissa sekaryhmissä. Ryhmät on julkaistu, tarkastakaa ryhmäjako vielä lauantaina mahdollisten muutosten varalta. Kaikkien pelaajien tulee ilmoittautua ennen 1.kierrosta TD:lle radan parkkialueella klo 8:30-9:30 välillä. Ryhmän 1 mainittu saa mukaansa paperisen tuloskortin. Radalla on hyvin tilaa ja ryhmät on pyritty jakamaan radalle niin, että pelaaminen on joutuisaa, eikä pitkiä jonotteluja tulisi ja siirtymät ovat kohtuullisia. Ryhmä sopii tuloskirjauksista ennen kierroksen alkua, kuitenkin niin, että sekä sähköistä ja paperista tuloskirjausta pidetään yhtäaikaisesti.

Muistakaa kierroksen jälkeen allekirjoittaa tulokset metrixissä ja yksi ryhmästä palauttaa tarkastetun paperisen tuloskortin TD:lle/ parkkialueen info-pisteelle.

Ruokailumahdollisuus

Ravintola kesäkartano Kartanogolfilla on avoinna kisapäivänä ja toivottaa lämpimästi kaikki kilpailijat tervetulleeksi lounaalle tai nauttimaan kahvion antimista ja virvokkeista. Mikäli aiotte nauttia lounasta ravintolalla, pyydämme ilmoittamaan tästä TD:lle aamulla, jotta ravintolan keittiö voi varautua ruokailijoiden tuloon. Ravintolalle on lyhyt kävelymatka radan parkkialueelta. Ajoneuvot kannattaa pitää kotiseutumuseon parkissa, golfklubin merkityille pysäköintipaikoille pysäköiminen on ehdottomasti kielletty. 

Tervetuloa!

-TD-

 

 

Sponsors

Share

What would you like to share?