Login

08/20/22 10:00|Simpeleen frisbeegolfrata → 20 - Par 64 (2016)|FINLAND, Etelä-Suomi, Etelä-Karjala, Rautjärvi


Ratatiedot

08/17/22

Kilpailussa pelataan Simpeleen frisbeegolfradan normaali 20-väyläinen layout.

RATAKARTTA

Kilpailutoimisto sijaitsee väylän 1 läheisyydessä.


OB-alueet

Kaikki ratakarttaan merkityt tiet ja niiden ulkopuoli (pelattavalta väylältä katsottuna) ovat OB-alueita. OB:n rajana toimii tien reuna, väylällä 19 maalilla merkattu linja.


Mandot ja dropzonet

#1 MANDO kierrettävä vasemmalta. Missatusta mandosta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera

#2 KAKSI MANDOA, jotka muodostavat ikään kuin portin. Oikean puoleinen mando on kierrettävä vasemmalta ja vasemman puoleinen on kierrettävä oikealta. Missatusta mandosta jatko dropzonelta rangaistuksen kera 

#10 MANDO kierrettävä oikealta. Missatusta mandosta jatko dropzonelta rangaistuksen kera

Jokaisen mandon mandolinja jatkuu merkintätavan mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna. Mandolinja on voimassa vain väylällä, jossa mando on (mandolinja ei siis vaikuta muihin väyliin).

Mandopuu ja mandolinja rajaavat yhdessä pystysuoran kielletyn tason. Jos jokin osa heitettyä kiekkoa edes osittain läpäisee tämän tason, mando on missattu. Sillä, mistä suunnasta kiekko läpäisee tason tai mihin kiekko lopulta päätyy, ei ole merkitystä.


Tilapäinen haitta-alue

Kaikki radalla oleva vesi on tilapäistä vettä. Erityisesti metsän puolella olevissa ojissa saattaa olla vettä sateisella kelillä. Kiekon päätyessä tilapäiseen veteen, saa kilpailija jatkaa ensimmäisestä kuivasta paikasta pelilinjassa taaksepäin, ilman rangaistusta.

Share

What would you like to share?