Login

10/02/22 10:00|Veto DiscGolfPark → 1|FINLAND, Satakunta, Eurajoki

  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden kierroksen C-PDGA-kilpailu yhteislähdöillä. Lisätiedot INFO-lehdeltä.

Näin pelataan - kilpailun säännöt

09/30/22

Veto DGP SYYS-AM 2.10.2022 – SÄÄNNÖT

 

Pelataan kaksi yhteislähtökierrosta radan normaalisäännöin. Kaikki vesi radalla on väliaikaista vettä, POIS LUKIEN väylän 6 valkoisilla tikuilla rajattu lampi. Kiekon päätyessä väliaikaiseen veteen, voi pelaaja merkata kiekkonsa KORILINJASSA suoraan taaksepäin seuraavaan kiinteällä maalla olevaan kohtaan.

 

MANDOT JA OB-ALUEET

-Väylä 1: Mando kierretään oikealta puolelta. Kuvitteellinen mandolinja kulkee mandon kohdalta tiin etureunan suuntaisesti ja jatkuu mandosta vasemmalle äärettömyyteen. Mandomissin jälkeen peliä jatketaan tiiltä ja väylän tulokseen lisätään yksi heitto.

-Väylä 6: OB-alueita ovat valkoisin tikuin ympäri rajattu lampi sekä tie ja sen vasen puoli. Jos kiekko päätyy OB-alueelle, jatketaan kaikissa tapauksissa peliä DropZonelta ja väylän tulokseen lisätään yksi heitto.

-Väylä 8:Mando kierretään vasemmalta puolelta. Kuvitteellinen mandolinja kulkee mandon kohdalta tiin etureunan suuntaisesti ja jatkuu mandosta oikealle äärettömyyteen. Mandomissin jälkeen peliä jatketaan tiiltä ja väylän tulokseen lisätään yksi heitto.

OB-alueena on tie ja sen vasen puoli. Jos kiekko päätyy OB-alueelle, peliä jatketaan yksi metri OB-rajasta pelialueen sisältä, kohdasta josta kiekko viimeisen kerran ylitti pelialueen rajan, ja väylän tulokseen lisätään yksi heitto. HUOMIO: väyläopasteeseen merkityt pronssikautiset kiviröykkiöt EIVÄT ole OB-aluetta, vaan niiltä pelataan kuten normaalilta pelialueelta!

-Väylä 9: HUOMIO: väyläopasteeseen merkityt pronssikautiset kiviröykkiöt EIVÄT ole OB-aluetta, vaan niiltä pelataan kuten normaalilta pelialueelta!

 

CTP-KILPAILU

-CTP-kilpailu pelataan väylällä 18, ja kilpailu on voimassa molemmilla kilpailukierroksilla. Korijalkaan on kiinnitetty mitta ja korin läheisyydestä löytyy vihko, johon merkataan itse oma tulos (joka on parempi kuin paras tulos siihen asti). Mahdollinen HOLE-IN-ONE EI ole mukana  CTP-kilpailussa.

 

HOLE-IN-ONE

Kaikki kilpailun aikana HOLE-IN-ONEn heittäneet pelaajat palkitaan Luvian Vedon lippalakilla (arvo 20€).

 

TASATULOKSET

Kahden kierroksen jälkeen, kahden tai useamman pelaajan ollessa tasatuloksessa sijoituksista 1-3, pelataan ratkaisuun asti sarjoittain SUDDEN DEATH-pelimuotoa väylillä 1,2,3,17 ja 18.


Share

What would you like to share?