Login
  • Show groups: click here
  • Comment: Kilpailu on osa Ford Junior Disc Golf Festivalia

Ratatiedot

09/26/22

Kilpailussa pelataan Ford Amateur DiscGolfParkin normaali 18-väyläinen layout.

RATAKARTTA


HUOM! Mikäli radalla on väyläopasteissa eri tietoja kuin alla olevassa listassa, niin tämän listan mukainen tieto on käytössä kilpailussa.


Väyläkohtaiset huomiot

#6 OB aidattu alue oikealla ja korin takana. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#7 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla

#8 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla

#9 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla
#9 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta mandosta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera. HUOM! Mandoa ei ole merkitty ratakarttaan (mandolinja on noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)

#10 MANDO, pakollinen kierto oikealta. Missatusta mandosta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera (mandolinja on noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)

#13 OB ympäröi väylää. Oikealla kävelytie ja sen ulkopuoli, korin takana tie ja sen ulkopuoli, kauempana vasemmalla aidattu alue
#13 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta jatko dropzonelta rangaistuksen kera (mandolinja on noin 45 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)

#14 KAKSI ERILLISTÄ MANDOA. Ensimmäisessä pakollinen kierto vasemmalta (ei näy kartassa), toisessa pakollinen kierto oikealta. Missatusta jatko dropzonelta rangaistuksen kera (molemmat mandolinjat ovat noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)
#14 OB aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#15 OB kävelytie ja sen ulkopuoli vasemmalla, aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#16 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera. HUOM! Mandoa ei ole merkitty ratakarttaan (mandolinja on noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)
#16 OB aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

Share

What would you like to share?