Login

Pelaajakokous

08/31/22

SÄHKÖINEN PELAAJAKOKOUS

Aikataulu:

Kilpailu pelataan 15min lähtöväleillä klo 9:00 alkaen. Ilmoittaudu viimeistään 10min ennen lähtöaikaa kisakeskuksella.

Tulosten merkitseminen:

Masterstourin tuloskirjaukseen käytetään Disc Golf Metrixiä. Osakilpailuissa käytetään moninkertaista kirjausta, jossa jokainen pelaaja kirjaa kaikkien ryhmän pelaajien tulokset. Vähintään yksi pelaaja kirjaa Metrixiin ja muut paperille tai muulla tavalla. Ryhmä palauttaa tuloskortit kierroksen jälkeen TD:lle. Jokaisen tulisi käydä lisäksi allekirjoittamassa tuloksensa Metrixissä kisan jälkeen.

Sudden death 

Luokkien 1. sijan tasatilanne ratkaistaan sudden death -menetelmällä.

Ratkaisupelit pelataan pelaavien ryhmien välissä.

Palkinnot :

Mikäli pelaaja kieltäytyy ottamasta vastaan rahapalkintoa, pitää hänen ilmoittaa se toimitsijalle viimeistään ennen 2. kierroksen lähtöään.

Pelaajien pyydetään kirjaavan tietonsa rahapalkintojen maksua varten kisakeskuksella 2. kierroksen jälkeen. Heiltä, jotka voittavat 100e tai yli, pyydetään myös henkilöturvatunnus tulorekisteriä varten. Tiedot voi toimittaa myös sähköisesti 24h sisällä lähettämällä ne sähköpostitse.

Harjoittelu / lämmittely

Radalla lämmittely on PDGA:n sääntöjen mukaisesti kielletty kilpaillun ollessa käynnissä. Kuitenkin Mukkulan Metsärata on kokonaisuudessaan pelaajien käytössä lämmittelyyn. Myös Metsärata on varattu tätä kisaa varten mutta sopu sijaa antaa ja annetaan paikallisten lähteä normaalisti hupikierroksilleen Metsäradalle, vaikka voisimme sen kieltääkin. Metsäradan #1-tiipaikka on erityisen hyvä lämmittelyheittoihin.

Seuran huoltokoppien vierestä löytyy kaksi koria puttailua varten.

Tupakointi, vesi ja vessat

Tupakointi ja muut nikotiinituotteet ovat kiellettyjä 2min varoituksesta tuloskortin palauttamiseen asti.

Tupakointipaikkana toimii radan pieni hiekkaparkkipaikka.

Lähimmät vessat löytyvät Neste Taukotuulesta (maksullinen, asiakkaille ilmainen), jossa myös lähin vesipiste. Radalla ei ole vessoja tai vesipisteitä.

Yhteystiedot:

TD Niklas Saalasti, 050 368 5788, Apu-TD Jere Knuutila, 045 178 5506. TD on paikalla koko kilpailun ajan. Epäselvissä asioissa saa soittaa ja kysyä. Ilmoitathan TD:lle myös, jos joudut keskeyttämään tai et lähde toiselle kierrokselle ollenkaan.

Vaaratilanteissa:

Mikäli kilpailu joudutaan keskeyttämään esimerkiksi vaarallisen sään vuoksi, TD käy huudattamassa torvea pitkin rataa useita kertoja. Kokoontumispaikka tässä tapauksessa on Neste Taukotuulen terassi. Kilpailua jatketaan Metrixin uutisiin tulevien ohjeiden mukaisesti.

 

Radasta:

Yleiset:

Ob-linjat on merkitty valkoisin tikuin. Radan OB-tikut kohtaavat paljon ilkivaltaa, jopa kisojen aikana. Mikäli tikkuja puuttuu tai muutoin linjat ovat epäselviä, käyttäkää väyläkarttoja apuna ob-linjojen määrittämiseen.

Kiekkoa, joka on päätynyt metallisen aidan yli naapuritontille, ei saa hakea ilman tontin omistajan lupaa.

Mandosäännöt: Mandolinjat on merkitty punaisin tikuin ja tämä kielletty alue menee merkityn puun rungon mukaisesti loputtomasti ylöspäin ja puun rungon keskikohdasta tikkujen kautta sivuille loputtomasti. Jos tikkuja ei jostain syystä olisi paikallaan, linja määräytyy 90-asteen kulmassa, kun mandolta katsotaan tiille. Eli ns. vanhan säännön mukaan.

Väyläkohtaiset erikoisuudet (Väyläkartat löytyvät Metrixin "Opas" kohdasta):

Väylä #1 Ei mitään ihmeellistä

Väylä #2 Ei mitään ihmeellistä

Väylä #3 Varmistakaa, että väylällä tai korin luona ei ole ketään. Heittoja ei tarvitse spotata mutta ryhmän on varmistuttava siitä, että väylä on kokonaisuudessaan vapaa. Tiiltä ei näy korille.

Väylä #4 Ob-kiertää väylän ympäri koko matkalta. Lisäksi väylällä OB-bunkkeri.

Väylä #5 OB väylän alussa molemmin puolin. Oikeassa laidassa Mando, joka kierretään vasemmalta. Mandolla on DZ. Tämä DZ on käytössä ainoastaan, jos Mando kierretään väärin. OB:lle heittettäessä jatketaan ylimenokohdasta.

Väylä #6 Metalliaita määrittää OB:n. Kiekkoja ei saa hakea metalliaidan toiselta puolen ilman tontin omistajan lupaa.

Väylä #7. Väylä jakautuu kahteen osaan, joita molempia ympäröi OB.

Väylä #8 OB ympäröi väylää. Kaukana vasemmalla rajana metalliaita, muutoin valkoiset tikut. Aidan toiselta puolelta kiekkoja ei saa hakea ilman tontin omistajan lupaa.

Väylä #9 Väylä jakautuu kahteen osaan, joita molempia ympäröi OB.

Väylä #10 Väylä jakautuu kahteen osaan, joita molempia ympäröi OB.

Väylä #11 OB kiertää väylän ympäri koko matkalta.

Väylä #12 Väylä jakautuu kahteen osaan, joita molempia ympäröi OB.

Väylä #13 OB raja oikealla ja korin takana. Jakaa rajan viereisen väylän (#7) kanssa. Koivukujan päässä kaksi Mandoa, joilla yhteinen DZ. Kiekon tulee mennä näiden kahden Mandopuun välistä. Molemmilla kuitenkin oma mandolinjansa. DZ on käytössä ainoastaan, mikäli mando suoritetaan väärin.

Väylä #14 Väylä jakautuu kahteen osaan, jotka eroittaa toisistaan OB-oja. Ensimmäisessä osassa OB vasemmalla ja toisessa osassa OB-ympäröi pelialuetta.

Väylä #15 OB ympäröi väylää. Väylällä OB-bunkkeri.

Väylä #16 OB koko matkan oikealla sekä korin takana. HUOM poikkeaa ratakartasta, jossa OB ei jatku koko matkaa oikealla.

Väylä #17 OB ympäröi väylää.

Väylä #18 OB ympäröi väylää. Väylällä 3 OB-bunkkeria. Kori sijaitsee lähellä julkista puistotietä, joten lähestyttäessä on kiinnitettävä erityistä huomiota turvallisuuteen.

Sponsors

Fribastrore

Share

What would you like to share?