Login
  • Comment: Joen Liitokiekon puttimestaruudet ratkotaan joulu-helmikuussa Rantakylän urheiluhallilla. Kts. lisätiedot ja säännöt oheiselta INFO-sivulta.

Tiedoksi lopuista kisoista (viimeinen karsinta, välierä ja finaali)

02/22/23

Edit 1.3.: Kaupungin virheellisten varausmerkintöjen vuoksi päivitetty uutinen ajantasalle eli 10.3. EI OLE vuoroa, mutta 3.3. on vuoro normaalisti ja vapaamuotoisesti (kisat jatkuvat talvilomaviikon jälkeen).

Tiedoksi JLK:n puttimestaruuskisojen loppuhuipennuksesta seuraavaa:

  • Perjantaina 24.2. on kymmenes ja viimeinen alkukarsinta.
  • Pe 3.3. on vapaamuotoiset puttitreenit, mutta ei kisoja.
  • Pe 10.3. ei ole puttivuoroa salibandyottelun vuoksi.
  • Pe 17.3. pelataan välierä (1 kierros), josta parhaat finaaliin.
  • Pe 24.3. finaali (2 kierrosta)!

- Tarkemmin välierän käytännöistä, aikataulusta ja välieräpaikan vahvistamisen DL-päivästä viestitään Metrixin kisauutisissa ja foorumilla viimeisen alkukarsinnan jälkeisenä viikonloppuna.

- Välierään päässeille tullaan lähettämään myös Metrix-viestillä ohjeet paikan vahvistamisesta.

- Lisäksi peruutusten varalta välierään muodostetaan arvotussa järjestyksessä jono niistä pelaajista, jotka ovat kussakin alkukarsinnassa jääneet ensimmäisenä ulos välierästä.

- Kannattaa myös huomata, että etenkään 17.3. ja 24.3. vuoroilla ei ole treenitilaa kisojen vuoksi - aikanaan myös erikseen ilmoitetaan mihin asti treenivuorot tarkalleen keväällä jatkuvat.

- Huom! Toimitaan myös kaikissa lopuissa kisoissa niin, että rakennetaan ensin porukalla ripeästi rata kuntoon ja vasta sen jälkeen lämmittelyt.

p.s. Oheinen teksti julkaistaan myös seuraavassa JLK:n uutiskirjeessä - kannattaa tilata kirje täältä: https://www.joenliitokiekko.com/seura/uutiskirje/

 

Sponsors

Share

What would you like to share?