Login

08/03/23 - 08/06/23 Golfstart|Mukkula DiscGolfPark → Mukkula Championship|FINLAND, Päijät-Häme, Lahti

Frisbeegolfin SM  08/03/23-08/06/23
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Järjestäjä: Lahden Frisbee Club, Fribastore

Pelaajaohje

07/31/23

PELAAJAOHJE

Tervetuloa Lahden Mukkulaan, frisbeegolfin avoimien luokkien Suomen mestaruuskilpailuihin 3.-6.8.2023! Kilpailun TD:nä toimii jo pitkään lajin parissa monessa roolissa, mm. kilpailijana touhunnut Henry Liukkonen. Apukilpailunjohtajistossa riittää sekä nuoruuden intoa, että vankkaa ja pitkää kokemusta Jere Knuutilan, Pauli Pottosen ja Ville Artoman persoonien kautta. Kisan järjestelyjä koordinoi Jouni Lehto. SM-kisaleiskan on suunnitellut,  kukas muu kuin Pasi Koivu, joka on edellisten Lahdessa järjestettyjen kisojen (2015) Suomen mestari. 

Yhteystietoja: 

Kilpailun johtaja: Henry Liukkonen 044 016 1621

Apujohtaja: Jere Knuutila 045 178 5506

Apujohtaja: Ville Artoma 040 026 3440

Ratavastaava: Timo Meriranta 045 273 6888

 

Kilpailun ohjelma

Rata on varattu kilpailijoiden harjoitteluun maanantaista 31.7.2023 keskiviikkoon 2.8.2023 koko päivät. Kilpailukierrokset alkavat kilpailupäivinä klo 8:30 

Torstaina ryhmät lähtevät arvotussa pelaajajärjestyksessä luokittain, lukuunottamatta aiemmin julkistettuja ryhmien ns. feature cardeja. random ryhmät luokittain, paitsi luokkien julkistetut "kuumat ryhmät". FPO lähdöt klo 8:30 - 9:30 ja MPO 10:00 - 16:00.

Perjantai - lauantaina ryhmät luokittain käännetyssä tulosjärjestyksessä. FPO klo 8:30 - 9:30 ja MPO 10:00 - 16:00.

Sunnuntaina ryhmät luokittain käännetyssä tulosjärjestyksessä. FPO 9:30 - 10:30 ja MPO 11:00 - 16:30

MUUTOS: ryhmät luokittain käännetyssä tulosjärjestyksessä. FPO klo 8:30 - 9:30 ja MPO 10:00 - 16:00.

Ratakartta

Väyläkuvaukset

Seuraavilla paikoista on havaittu ampiaispesiä.

Väylä #6 tiin läheisyydessä (alue merkattu)

Väylä #10 tiin läheisyydessä (alue merkattu)


Väylä #9 korista vasemmalla 8-9m, puunjuuressa.

Väylä #14, n. Bunkkerin kohdalla, 120 m tiiltä, ojan rannassa maa-ampiaispesä

 

Fasiliteetit

Kisatoimisto on avoinna joka kilpailupäivä klo 8:00 - 20:00. Myös harjoittelupäivinä kisatoimisto on lähes koko päivän avoinna. Toimisto sijaitsee Mukkulan koulun sisätiloissa, ja se on tarkoitettu vain pelaajille ja toimitsijoille. Koululla on mahdollisuus vaatteiden vaihtoon jne. Suihkutiloja emme valitettavasti pysty järjestämään. 

Koululla on myös pelaajien käyttöön WC- tilat, radalta löytyy kolme bajamaja- pistettä. 

Pelaajien paikoitusalue on Neste Express Mukkulankadun viereinen parkkipaikka LINKKI aluekarttaan.

Harjoittelualueet

Pelaajien käytössä on eristetty harjoittelu- ja lämmittelyalue kisakylän ja radan välittömässä läheisyydessä. 

 

Tuloskirjanpito

Kilpailussa käytetään moninkertaista tuloskirjausta. Käytetään Disc Golf Metrixiä, Udisc Live, PDGA Live, paperinen tuloskortti.

PDGA LIVE ACCES CODE "lahtism"
Kaikki  kilpailijat  allekirjoittavat tuloksensa Metrixiin kierroksen päätteeksi. Paperiset tuloskortit tulee palauttaa täytettynä kierroksen jälkeen tulospalveluun.
Mikäli kilpailijalla ei ole mahdollisuutta allekirjoittaa tulostaan Metrixiin itse, tulee hänen pyytää TD:tä kuittaamaan tuloksensa.
Tuloksen allekirjoittaminen tulkitaan tuloskortin palauttamiseksi.

Tyhjiä tuloskortteja saa tulospalvelusta kisakeskuksesta Mukkulan koululta.

 

Toimitsijoiden toimintaperiaatteet

Toimitsijat pyrkivät toimimaan ja vastaamaan kysymyksiin PDGA:n sääntöjen mukaisesti. Epäselvissä tilanteissa ottakaa AINA yhteys kilpailun johtajistoon (puhelinnumerot ylhäällä). 

 

Ohjeet pelin keskeyttämisen varalta

Jos kilpailu joudutaan keskeyttämään säätilan, tai jonkun muun uhkaavan tilanteen takia, pelaajien on lopetettava pelaaminen välittömästi ja kokoonnuttava kisatoimiston eteen. Keskeytys kolmella pitkällä äänimerkillä. 

 

Sudden death 

Luokkien 1. sijan tasatilanne ratkaistaan sudden death -menetelmällä. Molemmissa  luokissa pelattavat SD-väylät ovat #1, #4, #18. Tätä luuppia pelataan niin kauan, että syntyy ratkaisu.

Mahdollinen FPO sudden death- ratkaisupeli pelataan heti kaikkien ryhmien tultua maaliin. Tässä tapauksessa sunnuntain MPO- lähdöt saattavat viivästyä hiukan. MPO- luokan mahdollinen sudden death- ratkaisupeli pelataan, kun kaikki ryhmät ovat tulleet maaliin.

 

Ohjeet palkintojenjakoon osallistumiseen

Palkintojenjako suoritetaan sunnuntaina FPO-, sekä MPO- luokassa pian kilpailun ratkettua, viimeisen ryhmän saavuttua ja mahdollisten ratkaisupelien jälkeen.

Mikäli pääset palkinnoille ja olet amatööristatuksen omaava pelaaja ja haluat säilyttää statuksesi, niin ilmoita siitä kilpailun jälkeen järjestäjille. 

 

Haastattelualueet

Haastattelualue on sisätiloissa kisatoimiston yhteydessä. 

 

Meet & Greet

Nimikirjoitusten jako ja fanitapaamiset järjestetään suljetulla alueella (pelaajat saavat keskustella fanien kanssa rauhassa) kisakeskuksessa, kun pelaajat ovat ensin kaikessa rauhassa tarkastaneet tuloskorttinsa ja palauttaneet ne. 

 

Sponsors

Share

What would you like to share?