Login

Ohjeet pelaajille + väylätarkennukset

06/15/23

Parkkeeraus

Koko päiväksi alueelle tulevien tulisi jättää autonsa tien toisella puolella olevalle isommalle parkkialueelle. Myös asuntoautot ja muut isommat liikkumisvälineet tulee jättää tälle parkkipaikalle. Radan puolella sijaitseva pienempi parkkialue on ns. pikaparkki, jota voivat käyttää ne jotka tulevat paikalle kiireemmällä tai viipyvät paikalla vain oman kierroksen ajan. Tätä parkkialuetta käyttävät myös TD:t ja media.

Lämmittely

Uuden ison parkkialueen laidassa on n. 60-metrinen lämmittelyalue, jonka takalaitaan on asennettu verkot. Lämmittelylle ovat käytettävissä myös Tekninen rata (väylät 2-3, 9-18) ja sen lisäalue. Kisakeskuksessa on myös heittoverkko ja puttikoreja, samoin väylän 1 vieressä on puttikori.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen toimistorakennuksessa viimeistään 45 minuuttia ennen oman ryhmän lähtöaikaa.

Tuloskirjaus

Käytössä tourin sääntöjen mukaisesti nelinkertainen tuloskirjaus, jossa yksi kirjaa Metrixiin, yksi Udisciin ja loput paperille. Kierroksen jälkeen tulos tarkistetaan ja allekirjoitetaan Metrixissä ja paperikortit palautetaan kisatoimistoon.

Tupakointi

Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka, sähkötupakka) käyttö on kierroksen aikana kielletty. Kielto on voimassa 2 min varoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Tupakointi on kielletty lähtöalueen ja kisakeskuksen välittömässä läheisyydessä. Kisakeskusta vastapäätä on laavu, jonka vieressä voi tupakoida.

Zuca Snackpoint

Juotavaa ja naposteltavaa on saatavilla väylien 8 korin ja väylien 9 ja 12 tiipaikkojen lähellä sijaitsevalla Zuca Snackpointilla.

WC:t

Kisakeskuksessa on yksi radan oma ulkohuussi, tämän lisäksi parkkialueen laidalla on kaksi siirrettävää vessaa. Väylän 12 tiipaikan ja Zuca Snackpointin välissä on myös ulkohuussi.

Väylätarkennukset

  • Väylällä 4 vedenottamon aidattu alue on OB. Kiekkoja EI saa noutaa aidatulta alueelta.
  • Väylän 8 OB:n määrittävät tikut, eivät Udisc-laidat.

Tämä uutinen päivittyy tarpeen mukaan.

Sponsors

Prodigy Disc

Share

What would you like to share?