Login

05/06/23 10:00|Halsua DiscGolfPark → Halsua DGP Par-63|FINLAND, Keski-Pohjanmaa, Halsua


Pelaajaopas

05/03/23

Tämä uutinen on lähetetty kaikille pelaajille metrixin kautta.

Pelattava rata on aika kuiva, hyvin pääsee kiertämään pikkukengillä, tieten jossain paikoissa on hieman lunta taikka vettä, muttei haittaa. Tervetuloa perjantaina tsekkaamaan rata parikilpailun muodossa. Radalla ei ole yhtään Mandoa eikä väyliltä löydy OB alueita. Ratapohja on helppo kulkuista kangasmetsäpohjaa ja useammat väylät jossain määrin käyttävät hyväksi alueen pururataa. Ratakartta löytyy: https://discgolfmetrix.com/course/24166

Kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä. https://frisbeegolfliitto.fi/frisbeegolfin-virallinen-saantokirja-ja-kilpailuopas/

Kilpailukeskus löytyy raviradan toiselta puolen linkki uutiseen https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&view=news&ID=2435958&news_id=11745. Kisakeskukseen jokainen ilmoittautuu ja ryhmän ensimmäinen saa paperisen tuloskortin, jonka hän myös palauttaa sinne. Kisakeskuksessa on WC mahdollisuus ja tauolla siellä voi syödä omia eväitä.

Ruokailu. Ravintola Kotikuluma tarjoaa pizza buffan hintaan 14 €, joka sijaitsee Halsuan liikenneympyrän vieressä. Voi myös syödä omia eväitä esim. kisakeskuksessa.

Toisen kierroksen yhteydessä paikalla on valokuvaaja, jos et halua kuviasi julkaistavasi niin kerro se ilmoittautumisen yhteydessä.

Tupakointi on kielletty kierroksen aikana. Tupakintumppeja ei jätetä luontoon, vaan ne otetaan mukaan.

Tulosten kirjaus. Kaksinkertainen tuloskirjanpito, metrix+paperi. Ryhmän ensimmäinen noutaa paperisen tuloskortin ennen kierroksen alkua Käpyhovista ja myös palauttaa samaan paikkaan. Jokainen allekirjoittaa tuloksen Metrixissä. Jokainen pelaaja huolehtii, että paperisessa tuloskortissa on yhteistulos merkattu. Ennen toisen kierroksen alkua ryhmän ensimmäinen hakee hyvissä ajoin paperisen tuloskortin.

Palkintosijoituksien (1-3) ratkominen tasatilanteessa: Sudari (Sudden death) väylillä 1-4, 18-20, jos vielä tasan CTP väylällä 1

CTP kilpailu

  • 1. Kierroksella CTP-väylät on #2 ja #4. Kummassakin palkintona Mint ja Berry
  • 2. Kierroksella CTP-väylät on #2 ja #4. Kummassakin palkintona Mint ja Berry
  • Eli Mint & Berry kiekkopaketteja on tarjolla 4kpl

Aikataulu

  • 8:30-9:15 Ilmoittautuminen Käpyhoviin
  • 10:00- ~13:00 Ensimmäinen kierros
  • Ruokailu
  • Noin. 14:30 Toinen kierros (tai tunti ensimmäisen kierroksen viimeisen tuloskortin palautuksesta)
  • Palkintojenjako heti kun sijoitukset ovat selvillä noin 18:00

Ennen kierroksien alkua ei järjestetä yhteisiä pelaajakokouksia. Ilmoittautumisen yhteydessä voi esimerkiksi kysyä TD:ltä mieltä askarruttavia kilpailuun liittyviä kysymyksiä.

Palkinnot ja Palkintojen jako. Alustavan palkintojakaoman on jo julkaistu ja se päivittyy kisan jälkeen. Yritämme antaa heti kaikki AM-sarjan lahjakortitkin, mutta jos se ei onnistu tai joku on jo lähtenyt, niin lähetämme metrixin kautta lahjakortin. Kaikissa luokissa pokaalit top3:lle(Valokuvataan). Pro-luokissa palkinnoille päässeet lähettävät tilinumeronsa metrixin viestin kautta, rahapalkinto on mahdollisuus ottaa lahjakorttina (max 4x osallistumismaksu), jos ei halua menettää am-statustaan, tällöin tulee kertoa viestissä sähköpostiosoitteensa. Mikäli yksittäinen palkintosumma ylittää 100€, ilmoitamme tulorekisteriin viiden päivän kuluessa palkinnon maksamisesta. Palkinnon vastaanottamista varten pelaajan on ilmoitettava henkilötunnuksensa ja yhteistietonsa järjestäjälle (tietoja ei säilytetä ilmoituksen jälkeen). Pelaaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa, tässä tapauksessa palkinto menee seuraavalle tuloslistassa.

Tervetuloa Halsualle ja nautitaan kilpailusta


CTP palkinnot:

Tukee lahjakortein:

Share

What would you like to share?