Login
2. Kierros. Parigolf Modified Alternate Shot  07/15/23 14:30

Ohjeita kilpailijoille

07/14/23

Tervetuloa Joukkuefrisbeegolfin SM-kisoihin Pikkaralaan!

Oulun frisbeeseura toivottaa kilpailijat lämpimästi tervetulleiksi kisoihin. Alta löydät tärkeää tietoa ja hyviä vinkkejä kisoja ajatellen. 

Pikkaralan rata

Pikkaralan rata sijaitsee Haukka-ahontien varrella. Ajomatkaa Oulun keskustasta kertyy noin 20 minuuttia, Kainuuntietä pitkin, hieman liikenteestä riippuen.

Pikkarala Frisbeegolf on yksityinen osuuskunnan hallinnoima rata, ja se on yksinomaan meille varattu kisaviikon aikana torstaista sunnuntaihin. Pikkarala on maksullinen rata, mutta Pikkarala Frisbeegolf tarjoaa pelaajille radan ilmaiseksi käyttöön myös treenejä varten – kiitoksia osuuskunnalle tästä!

Kisassa pelataan sekä Pro-radan puolella, että Tek-radan puolella. Pro on nimensä mukaisesti haastavampi layout, jossa saa heittää pitkälle, tarkkuutta unohtamatta! Tek-radalla väylät ovat huomattavasti lyhyempiä, mutta teknisempiä. Etenkin tough shotissa tarkkuus tulee ratkaisemaan.

Fasiliteetit

Radalta löytyy laavu, jossa voit grillata makkaraa tai ottaa rennosti kierrosten välillä. Radalta ei valitettavasti löydy kiinteää vesipistettä, joten pyydämme pelaajia huomioimaan tämän täyttämällä pullot ennen radalle tuloa. Tulemme toimittamaan radalle vettä kanistereissa, joten täyttömahdollisuus kyllä löytyy.

Kisakeskukselta löydät useampia puttikoreja sekä verkko lämmittelyä varten. Rangea ei ole, mutta lämmitellä voi väylillä tai isomman parkkipaikan takana aukealla.

Radalta löytyy kolme ulkohuussia, joista yksi sijaitsee kisakeskuksella, yksi väylien 9/14 tuntumassa ja yksi TEK-radan puolella.

Pysäköinti

Pikkaralan Pro-radan vierestä löydät kaksi parkkipaikkaa: radan puolelta pienemmän, tien toisella puolelta isomman. Tek-radan parkkipaikka on ihan vain muutaman auton kokoinen. Kävelymatkaa ratojen 1. väylien välillä ei ole pitkä, viitisen minuuttia suunnilleen. 

Ruokapaikat radan läheisyydessä

Oulun Baari Maikkula, Haarasuontie 1. www.oulunbaari.fi

Noutopöytä on avoinna viikonloppuisin klo 11-18 hintaan 12,70 €. Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, leipävalikoiman, levitteet, ruokajuomat sekä jälkiruoan ja kahvin/teen. Ajomatka Maikkulaan on noin 10 minuuttia radalta.

Halpa-Halli Muhos, Kirkkotie 2, www.halpahalli.fi/hh-keittio

Lounas noutopöydästä lauantaina klo 11-15 hintaan 11,90e. Muhokselle ajat noin 10 minuutissa radalta.

Kauppakeskus Zeppelin, Zeppelinintie 1, kauppakeskuszeppelin.fi/zeppelinin-liikkeet/

Kauppakeskus Zeppelinistä löydät lukuisia ruokapaikkoja kuten Ravintola Rosson, Kotipizzan, Subwayn sekä kiinalaisen ravintolan Lucky Dragonin. Ajomatka Zeppeliniin on noin 20 minuuttia radalta.

Toimitsijat

Kisan TD:nä toimii Kajsa Wickström. Apulaiskilpailunjohtaja on Jyrki Vaara, viralliset toimitsijat ovat Heikki Riekki (Metrix-vastuu) sekä Anssi Kotanen. 

 

Share

What would you like to share?