Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kohti toista osakilpailua käymme ilon kautta

Osakilpailut ja kilpailurata

02/11/23

Rata on yleisesti pelaatavissa 25.03-30.09.2023 välisenä aikana harjoittelua varten ja sillä saatetaan järjestää muitakin kilpailutapahtumia. Normaali väylä numero on Skogby normaali rata layout mukainen väylä sellaisenaan kuin se maastossa on.

Mikäli väylän numerossa on A kirjain pelataan se eri avauspaikalta kuin normaali väylä numeron koriin ja mikäli B niin pelataan normaali avuaspaikalta eri koriin. 

Väylä 1 par3

Väylä 1MC par4 pelataan radan harjoittelu korin vierestä olevilta  kentän harjoitus avauspaikoilta moukari korin taakse metsään vietyyn koriin. Juoksuradan sisäpuolinen kenttä puurajan merkitsemänä, kurvissa jatkuu juoksuradan muotoisena sisäreunaa pitkin ja merkitty alue korin ympärillä on IB aluetta, muu alue HZ ja junaradasta saa ottaa 10m vapautusta. 

Väylä 1MD par4 pelataan korista 25m radanvartta eteenpäin vasemmalle aukeavan metsätien alusta tietä pitkin Piazza Open Lauout 1D koriin kentän vieressä olevan huoltorakennuksen taakse polun varteen vietyyn lisäkoriin. 

Väylä 2A par4 pelataan normaali avauspaikalta noin 70m vasemmalta metsätietä väylälle kaksi ja pelataan sen koriin. 

Väylä 3A par3 pelataan noin 10m kauempaa kuin normaalisti.

Väylä 4 par3

Väylä 5 par3 , mando kierto oikean kautta ja DZ merkitty valkoisin kepein. mandolina merkitty valkoisin kepein.

Väylä 6 par3 merivesi vapautus aluetta.

(huom normaali väylää 7 ei pelata ollenkaan)

Väylä 8 par3

Väylä 9 par3

Väylä 10X par4 pelataan normaali avaus paikalta normaali korotettuun koriin. Keskipuu on mando1 jolla kierto oikealta puolelta ja normaali mando puu kierretään päin vastoin vasemmalta puolelta. Molemmillla mandoilla on oma DZ paikka ja mandolinjat merkitty maastoon punaisella maalilla. 

(Huom normaali väyliä 11 ja 12 ei pelata ollenkaan.)

Väylä 13 par3

Väylä14B par4 mando pelataan päin vastoin oikean kautta normaali radan väylän 15 koriin, mandolinja merkitty maalilla ja DZ paikka merkitty mandosta oikealle.

Väylä16 par4

Väylä X2 par4 mando pakollinen kierto vasemman kautta, mandolinaj merkitty valkoisin kepein ,DZ mandosta vasemmalla puolella ja OB alue ennen koria oleva ns kaatopaikka monttu merkitty valkoisin kepein.

VäyläX3 par4 OB vasemmalla merkitty OB raja valkoisin kepein.

Väylä17 par3

Väylä18 par3

 

 

 

Share

What would you like to share?