Login

Kirjaaminen (lue tarkkaan)

05/04/23

Kilpailussa käytetään kaksinkertaista kirjanpitoa: Discgolfmetrix ja PDGA-live (paperinen tuloskortti vain varalla). 

Yksi pelaajista kirjaa tulokset Metrixiin ja yksi kirjaa tulokset PDGA-liveen. 

Ohjeet PDGA-liven pitämiseen:

  1. Kirjaudu puhelimen selaimella sisään osoitteessa pdga.com/score salasanalla avaus23

  2. Valitse kirjaajaksi itsesi joko nimellä tai PDGA-numerolla.

  3. Valitse Keep Score ja kierros, jonka olette aloittamassa.

  4. Valitse lähtöväylä (Starting hole), lisää ryhmäsi pelaajat (Add-painike) ja aloita kierros (Begin play-painike). Pelaajia voi tämän jälkeen poistaa (Remove-painike) tai vaihtaa järjestystä (Order-painike).

  5. Syötä tämän jälkeen väyläkohtaiset tulokset joka väylän jälkeen.

  6. Kaikkien tulosten syötön jälkeen verratkaa tuloksia Metrixin tuloksiin ja lopuksi lähettäkää valmiit tuloskortit (Submit Scorecard-painike).

Englanninkielinen ohje ja videot PDGA-liven käyttämiseen: https://www.pdga.com/apps/tournament/score/help

Tuloksia voi syöttää myös puhelimeen ladattavalla PDGA Live-sovelluksella (suositellaan). Sovelluksessa on suomenkielinen valikko saatavilla.

Jokaisen kilpailijan tulee allekirjoittaa tuloksensa Metrixissä kierroksen päätteeksi ja tulosrivin tarkastamisen jälkeen. Ryhmä vertaa PDGA-liven tuloksia Metrixiin kirjattuihin tuloksiin. HUOM! Metrixin tulokset ja allekirjoitus ovat virallinen tuloskirjaus/allekirjoitus.

Mikäli kilpailijalla ei ole mahdollisuutta allekirjoittaa tulostaan itse, tulee hänen pyytää TD:tä kuittaamaan tuloksensa.

Tuloksen allekirjoittaminen tulkitaan tuloskortin palauttamiseksi. Allekirjoittamaton tulosrivi = palauttamaton tuloskortti.

Mikäli ryhmä ei halua/pysty käyttämään PDGA-liveä, tulee sen täyttää paperinen tuloskortti ja palauttaa se kilpailukeskukseen kierroksen jälkeen. Tuloskortteja saatavissa kisakeskuksesta.

Share

What would you like to share?