Login
  • Comment: Kaikille avoin kahden kierroksen parikisa Ford Amateur DGP:llä

Ratatiedot

04/06/23

Kilpailussa pelataan Ford Amateur DiscGolfParkin normaali 18-väyläinen layout.

RATAKARTTA

Mikäli jollekin väylälle on kertynyt vettä, sen osalla toimitaan säännön 806.03 (Tilapäinen haitta-alue) mukaan. Jos kiekko päätyy veteen, saa heittopaikan merkitä ensimmäiseen vapauttavaan (=kuivaan) kohtaan pelilinjalla taaksepäin ilman rangaistusta.

HUOM! Mikäli radalla on väyläopasteissa eri tietoja kuin alla olevassa listassa, niin tämän listan mukainen tieto on käytössä kilpailussa.


Väyläkohtaiset huomiot

#6 OB aidattu alue oikealla ja korin takana. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#7 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla

#8 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla

#9 OB kävelytie ja sen ulkopuoli oikealla
#9 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta mandosta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera. HUOM! Mandoa ei ole merkitty ratakarttaan (mandolinja on noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)

#10 MANDO, pakollinen kierto oikealta. Missatusta mandosta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera (mandolinja on noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)

#13 OB ympäröi väylää. Oikealla kävelytie ja sen ulkopuoli, korin takana tie ja sen ulkopuoli, kauempana vasemmalla aidattu alue
#13 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta jatko dropzonelta rangaistuksen kera (mandolinja on noin 45 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)

#14 KAKSI ERILLISTÄ MANDOA. Ensimmäisessä pakollinen kierto vasemmalta (ei näy kartassa), toisessa pakollinen kierto oikealta. Missatusta jatko dropzonelta rangaistuksen kera (molemmat mandolinjat ovat noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)
#14 OB aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#15 OB kävelytie ja sen ulkopuoli vasemmalla, aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa

#16 MANDO, pakollinen kierto vasemmalta. Missatusta jatko tiiltä (=dropzone) rangaistuksen kera. HUOM! Mandoa ei ole merkitty ratakarttaan (mandolinja on noin 90 asteen kulmassa tiiltä katsottuna)
#16 OB aidattu alue oikealla. Aidan toiselle puolelle EI SAA mennä noutamaan kiekkoa


Mandot ja dropzonet

Jokaisen mandon mandolinja jatkuu merkintätavan mukaisesti äärettömyyteen mandosta poispäin. Mandolinja on voimassa vain väylällä, jossa mando on (mandolinja ei siis vaikuta muihin väyliin).

Mandopuu ja mandolinja rajaavat yhdessä pystysuoran kielletyn tason. Jos jokin osa heitettyä kiekkoa selvästi rikkoo tämän tason, mando on missattu. Sillä, mihin kiekko lopulta päätyy, ei ole merkitystä.

Missatusta mandosta peliä jatketaan dropzonelta yhden rangaistuksen kera.

Share

What would you like to share?