Login
  • Show groups: click here
  • Comment: TD: 0443056441. Ryhmä 19: väylä 3/Ryhmä 20: väylä 7/Ryhmä 21: väylä 12, Ryhmä 22: väylä 16. Check-In: Metrix/kisakeskus klo 17 mennessä.

Pelattava kisarata

07/18/23

TAHKOVUORI DGP KISARATA

KAUSI 2023

RATAKARTTA

Väylä 1: Lisätty Drop Zone kadonneille kiekoille. Jos avausheitto häviää, niin voit jatkaa yhdellä rangaistusheitolla Drop Zonelta.

Väylä 5: Mando kierrettävä oikealta. Lisätty Drop Zone mandolle ja kadonneille kiekoille. Jos avausheitto menee ohi mandosta tai häviää, niin jatko yhdellä rangaistusheitolla drop zonelta. Mandolinja merkitty valkoisella kepillä. Drop zone merkattu metallilätkillä maahan ja merkkausmaalilla. Kadonneen avausheiton jälkeen jatketaan myös drop zonelta.

Väylä 15: Lisätty drop zone kadonneille kiekoille. Jos avausheitto katoaa, voit jatkaa yhdellä rangaistusheitolla drop zonelta. Drop zone merkattu valkoisin kepein ja merkkausmaalilla.

Pelin sujuvoittamiseksi väylä pelataan siten, että seuraava ryhmä avaa siinä vaiheessa, kun edellinen ryhmä on poistumassa korilta. Ylöstulevat spottailevat samalla ylhäältä heitettäviä kiekkoja.


Väylä 16: Väylällä pakollinen spottaus kaikilla ryhmillä pelin sujuvoittamiseksi. Ryhmän viimeisenä avaava menee spottaamaan väylän muille pelaajille ja muut vastavuoroisesti spottaavat viimeiselle heittäjälle.

Share

What would you like to share?