Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Frisbeegolfin avointen luokkien SM-kisat järjestetään 4.-7.7. Sibbe Disc Golfissa, Sipoossa

Ohjeet yleisölle | Lipunmyynti

04/25/24

Tervetuloa vuoden kuumimpaan kotimaiseen frisbeegolftapahtumaan!

On jälleen aika kokoontua seuraamaan lajimme huippuja Frisbeegolfin SM-kilpailuissa 2024. Tämä ainutlaatuinen huipputapahtuma järjestetään Sibbe Disc Golfissa, Sipoossa, ja se tarjoaa mahtavan tilaisuuden kokea Suomen ja maailman kärkipelaajien huimia suorituksia paikan päällä!

Kotimaan huippunimet, kuten Niklas Anttila, Heidi Laine, Lauri Lehtinen, Väinö Mäkelä ja Eveliina Salonen, tulevat ottamaan mittaa toisistaan ja tarjoamaan nelipäiväisen näytöksen katselijoille.

Anttila, kolminkertainen Suomen mestari, on vakiinnuttanut paikkansa lajin ehdottomana huippuna. Laine puolestaan puolustaa ensimmäistä SM-titteliään viime vuodelta. Heidän taitonsa ovat vertaansa vailla, ja Frisbeegolfin SM-kilpailut 2024 tarjoavat tilaisuuden nähdä nämä sekä monet muut mestarit tositoiminnassa tavoittelemassa uusia voittoja ja saavutuksia.

Älä jää paitsi tästä mahtavasta tilaisuudesta kokea frisbeegolfin kotimaiset huippuhetket livenä! Hanki liput Frisbeegolfin SM-kilpailuihin 2024 ja liity mukaan kotimaan seuratuimpaan frisbeegolftapahtumaan.

VIP- ja Premium-liput tapahtumaan myydään Tiketissä.

KATSOJAETIKETTI
Perehdythän katsojia koskeviin ohjeisiin Frisbeegolfin SM-kilpailujen omilla sivuilla, Kisaetiketti katsojille

FRISBEEGOLFIN SM
Nettisivut | Facebook | Instagram

Tapahtumapaikka
Sibbe Disc Golf

Tapahtuman järjestää
NBDG

Ikäraja: Tapahtuma on ikärajaton
Aika: klo 08:30–18:00

PÄÄSYLIPUT
Tapahtumaan on vapaa pääsy yleisille yleisöalueille (vapaa katselualue).

Yleisöalueiden alustava kartta löytyy täältä.

Myynnissä on Premium- ja VIP-lippuja niille, jotka haluavat kokea tapahtuman entistä intensiivisemmin. Ryhmien mukaan peliä seuraamaan pääsee vain VIP-lipulla.

PREMIUM-LIPPU
Premium-lippu sisältää pääsyn Premium-katsomoon, josta voit seurata tapahtumaa lähietäisyydeltä ja nauttia kilpailun jännittävästä tunnelmasta. Premium-katsomot on sijoitettu väylillä 1 ja 18. Premium-katsomoista voit seurata tapahtumia myös istumapaikoilta. Kierroksen jälkeen pelaajat poistuvat Premium-katsomon läpi, joten pääset pyytämään nimikirjoitukset ensimmäisten joukossa.

VIP-LIPPU
VIP-lippu sisältää ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä lähemmäksi kilpailutapahtumia. Premium-etujen lisäksi VIP-lippu sisältää etuoikeuden liittyä ryhmien ja pelaajien mukaan kilpailukierrokselle. VIP-lipulla pääset näkemään kilpailun kaikki ratkaisuhetket ainutlaatuisesta näkökulmasta. VIP-lipulla saat myös virallisen kisakiekon sekä mahdollisuuden päästä pelaamaan virallisella SM-kisaradalla pelikierrosten päätyttyä erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

VIP-liput myydään ennakkoon neljän (4) päivän paketeissa. VIP-lippujen ennakkomyynti päättyy 31.5., jonka jälkeen päivittäiset Premium- ja VIP-liput tulevat myyntiin.

PYSÄKÖINTIPAIKAT TAPAHTUMASSA
Sibbe Disc Golfissa on rajallinen määrä pysäköintipaikkoja. Varmista autollesi paikka hankkimalla pysäköintioikeus ennakkoon.

VIP-lipun ennakkoon ostaneet voivat lunastaa neljän (4) päivän pysäköintioikeuden lipunoston yhteydessä. Päivittäisten pysäköintipaikkojen myynti alkaa 1.6.

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: Kyllä

Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: Kyllä (Premium-katsomo)

Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: mike@nbdg.fi

Myynti loppuu 7.7.2024 klo 18:00.

Sponsors

Ford
Natural Born Disc Golfer
Suomen frisbeegolfliitto
Tiketti

Share

What would you like to share?