Login

05/09/24 10:00|Veteli Puukorpi → 1|FINLAND, Keski-Pohjanmaa, Veteli

  • PDGA: Ratings
  • Comment: Helatorstain c-tier kisa Vetelissä

Tulosten kirjaus - kaikki kirjaa - PDGA liven ohje

05/08/24

Uusien sääntöjen mukaan PDGA-kilpailussa kaikki kirjaa kaikkien tulokset. Yksi kirjaa Metrixiin ja muut PDGA-liveen. Jos et pysty kirjaamaan mobiililaitteella, niin huolehdi ennen kierrosta paperisen tuloskortin TD:ltä ja palauta myös.

- KAIKKI ALLEKIRJOITTAA TULOKSENSA METRIXIIN 30min sisällä kierroksen päätyttyä, jos et pysty niin pyydä TD:tä allekirjoittaa. Allekirjoittamaton tuloskortti on palauttamaton tuloskortti, joka taas tarkoittaa kahta rangaistus heittoa.

- Ryhmän ensimmäinen kirjaa Metrixiin ja muut PDGA-liveen.

1. Kirjaudu sovellukseen tai  pdga.com/score salasanalla: puukorpi24

2. Kirjaa itsesi kirjaajaksi, eli lisää ensimmäisenä itsesi, ei ryhmän ensimmäistä

3. Valitse Keep Score ja kierros, jonka olette aloittamassa.

4. Valitse lähtöväylä (Starting hole), lisää ryhmäsi pelaajat (Add-painike) ja aloita kierros (Begin play-painike). Pelaajia voi tämän jälkeen poistaa (Remove-painike) tai vaihtaa järjestystä (Order-painike).

5. Syötä tämän jälkeen väyläkohtaiset tulokset joka väylän jälkeen.

6. Kaikkien tulosten syötön jälkeen verratkaa tuloksia Metrixin tuloksiin ja lopuksi lähettäkää valmiit tuloskortit (Submit Scorecard-painike).

Jokaisen kilpailijan tulee allekirjoittaa tuloksensa Metrixissä kierroksen päätteeksi ja tulosrivin tarkastamisen jälkeen. Ryhmä vertaa PDGA-liven tuloksia Metrixiin kirjattuihin tuloksiin. HUOM! Metrixin tulokset ja allekirjoitus ovat virallinen tuloskirjaus/allekirjoitus.


CTP palkinnot:

Share

What would you like to share?