Login

02/18/24 11:00|Lasin talvirata → Lasin talvirata 2024 x2|FINLAND, Etelä-Suomi, Kanta-Häme, Riihimäki

  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Virallinen kilpailu lasin talviradalla, yksi tuplakierros, rating-luokat

Tulosten kirjaaminen PDGA:n digital scorecardilla

02/16/24

Yksi ryhmän kilpailijoista kirjaa Metrixiin ja muut PDGA Digital Scorecardiin. Paperi on tarjolla, jos välttämättä sitä haluaa, mutta en suosittele.

PDGA Digital Scorecardia voi käyttää joko mobiililaitteen selaimella osoitteessa https://www.pdga.com/score tai PDGA Live -sovelluksessa. Suosittelen sovelluksen lataamista, koska jatkossa sitä varmasti joutuu käyttämään.

Käyttöohjeet englanniksi: https://www.pdga.com/apps/tournament/score/help


Ohjeet tiivistetysti suomeksi:

1. Avaa sovellus tai mene mobiililaitteen selaimella osoitteeseen https://www.pdga.com/score. Sovelluksessa valitse Scorecard alaosan valikosta.

2. Syötä pääsykoodi: LASI (pienet tai suuret kirjaimet käyvät)

3. Kirjaudu omalla nimelläsi tai PDGA-numerollasi

4. Valitse oikea aloitusväylä

5. Tarvittaessa lisää muut ryhmän pelaajat (nimen tai PDGA-numeron perusteella) ja/tai järjestä pelaajat samaan järjestykseen kuin Metrixissä

6. Suosittelemme, että valitset pelaajien esitysjärjestykseksi listauksen ("List"), jotta pelaajat pysyvät tuloksia kirjatessa samassa järjestyksessä kuin Metrixissä

7. Aloita kierros

HUOM! Muista syöttää tulokset viimeisen väylän jälkeen loppuun saakka, päättää kierros ja vahvistaa tuloksesi (= palautettu tuloskortti).


Kierroksen jälkeen ryhmän tulee verrata ja varmistaa, että tuloskortit ovat yhtenevät. Digital scorecard vertaa saman ryhmän eri pelaajien syöttämiä tuloksia koko ajan ja herjaa, jos tuloksissa on eroavaisuuksia, joten eroja voi olla vain Metrixin ja scorecardin välillä.

Kun ryhmä on tarkistanut tulokset, suosittelemme, että jokainen kilpailija (vaikka olisit kirjannut PDGA Digital Scorecardiin) allekirjoittaa oman tulosrivinsä Metrixissä. Tämä toiminto lukitsee tulosrivin niin, ettei kilpailija itse tai kukaan muukaan pääse sitä muokkaamaan.

Helppoa kuin mikä! Tule kysymään ennen kisaa, jos jokin askarruttaa.

Share

What would you like to share?