Anmelden

17.03.2024 09:30|Meilahden menot → 1. |FINLAND, Uusimaa, Helsinki

  • PDGA: Ratings
  • Kommentar: Pääkisassa kisainfo, lue huolellisesti

Kierros 2.

16.03.2024

2 kierros ja tässä VAIN MUUTOKSET, muuten rata sama kuin ensimmäisellä kierroksella.

Väylänumero: 4
Tiipaikka 20m kauempana normaalista tiistä tukin takana. Noin 6m. tiistä MANDO, joka kierrettävä oikealta. Retee tai edellinen heittopaikka mikäli missaat mandon rangaistuksen kera. SPOTTAA KÄVELIJÄT SUN MUUT! Par 4. Noin 115m.

Väylänumero: 7.
Täysin Uusi väylä. Tiipaikka merkitty VIHREÄLLÄ, joka sijaistee 5m vasemmalla 1. kierroksen 7:n tiistä. Nyt pelataan tiiltä suoraan ylös tunneliin ja väylällä mando (uusi mando), joka kierrettävä oikealta. PAKOLLINEN SPOTTAUS että mando menee oikein! Tiiltä sitä ei varmuudella näe! Mikäli missaat mandon, jatkoheitto edelliseltä heittopaikalta tai Dropparilta rangaistuksen kera. DZ lähellä mandoa. Väylä kääntyy tämän jälkeen vasemmalle ja jatkuu siitä suoraan ylös kalliolle (ekan kierroksen 8:n tiin alapuolelle) ja 30m ennen koria (uusi) tuplamando. Mikäli missaat tuplamandon, jatkoheitto edelliseltä heittopaikalta tai Dropparilta rangaistuksen kera. DZ mandon jälkeen. Par 5. Noin 150m. Siirtyminen seuraavalle väylälle oikealla alaviistoon

Väylänumero: 8.
Normaali väylä nr 8. Par 3. Noin 60m

Väylänumero: 11.
Vihreä tiipaikka 40m kauempana kuin 1. rundilla. Väylällä mando, joka kierrettävä oikealta ja mando sijaitsee 1. Rundin tiin vasemmalla puolella. DZ muutaman metrin oikealla kävelypolun vasemmassa reunassa. Par 5. Noin 140m. PAKOLLINEN SPOTTAUS avauksille ja myös polun mutkassa!!!

Väylänumero: 15.
Normi tiipaikka taas mutta kiinteän 15 korin takana on erittäin kapea tuplamando ja DZ 7m ennen mandoa. Kori sijaitsee tunnelissa 30m mandon takana. Par 4. Noin 115.
Jos et spottaa avausta tai lähäriä, niin ei voida mandoa sanoa suoritetuksi!!!

Teilen

Was möchtest Du teilen?