Login

Väylätarkennukset

05/01/24

 

Väylä 1: Mando- Kierto vasemmalta puolelta. Jos kierrät mandon väärin, mene Drop zonelle rangaistuksen kera. OB-alue oikea puolella. Jalkapallohallin katto ja sen oikealla puolella OB-alue. 

Väylä 2: Mando- Kierto vasemmalta puolelta. Jos kierrät mandon väärin, mene Drop zonelle rangaistuksen kera. Tie ja sen takana oleva alue OB

Väylä 3: OB-alue Korin takana

Väylä 4: Jos heität heittosi OB-alueelle, voit jatkaa joko dropparilta rangaistuksen kera tai sitten normaalilla OB-säännöllä. 

Väylä 5: Soratie ja sen takana oleva alue OB

Väylä 7: Lampi on OB, raja merkitty OB-kepeillä.

Väylä 8: Lampi on OB. Jos heität heittosi OB-alueelle, voit jatkaa joko dropparilta rangaistuksen kera tai sitten normaalilla OB-säännöllä. 

Väylä 10: Väylä koostuu IB-mantereesta ja IB-saaresta, joita molempia ympäröi OB-alue. Tii on OB-alueella.

Jos kiekko ei käy pelialueella tiiltä heittäessä, jatketaan tiiltä rangaistuksen kera. Jos heitto käy pelialueella, mutta päätyy OB:lle, jatketaan mantereelta normaalilla OB-säännöllä.

Kun kiekko on saatu peliin IB-mantereelle, käytössä on rajoitettu OB-sääntö. Heiton tulee jäädä IB-alueelle joko mantereella tai saaressa. Eli jos heitto mantereelta päätyy OB-alueelle (vaikka kävisi saaressa), peliä jatketaan rangaistuksen kera siitä kohtaa, jossa kiekko oli viimeisen kerran sisällä mantereen puolella. Kaikissa jatkoheitoissa voimassa normaali OB-sääntö. Eli jos kiekko käy saaressa, mutta päätyy OB:lle, jatketaan saaresta OB:n rajalta rangaistuksen kera.

Väylä 11: Pelataan par 3 lähemmältä tiiltä. OB vasemmalla ja oikealla.

Väylä 12: OB vasemmalla ja oikealla. 

Väylä 13: Soratie ja sen takana olevat alueet ovat OB.

Väylä 14: Soratie ja sen takana olevat alueet ovat OB. Mando kierrettävä vasemmalta, jos kierrät mandon väärin, mene Drop zonelle rangaistuksen kera.

Väylä 15: Pelataan par 4. Soratie, korin takana ja sen takana olevat alueet OB.

Väylä 16: OB korin takana. 

Väylä 17: Väylä 3:sen alue on OB:ta, muuten korin ympärillä oleva alue hazardia

Väylä 18: pelataan par 4, mitta 175m. OB vasemmalla ja oikealla. 

Sponsors

Discooter Finland Osk

Share

What would you like to share?