Login

04/21/18 10:30|Virvik Frisbeegolf → Virvik|FINLAND, Etelä-Suomi, Uusimaa, Porvoo

  • Show groups: click here
  • Comment: Ilmoittautuminen Kisakoneessa

Kisa lähestyy - viime hetken infot

04/18/18

Lauantai saapuu pian ja sen myötä pyöräytetään käyntiin Virvikin radan ensimmäiset PDGA-kisat. Pientä infoa ja muistutusta vielä ennen kilpailua:

LISENSSIT - Muutamalla pelaajalla ei näy vielä PDGA-jäsenyys aktiivisena. Ei hätää, kunhan SFL kilpailulisenssi on hoidettu, niin kaikki on kunnossa. Voit vaikka näyttää kännykällä lisenssin voimassaolon SuomiSportista.

METRIX - Kilpailun operointi tapahtuu Metrixissä. Lisäämme pelaajat manuaalisesti sinne, joten pelaajien olisi hyvä tarkistaa että omat tiedot Metrixissä ovat kunnossa. Ryhmät julkaistaan niin ikään Metrixissä.

RUOKAILU - Virvik Golfissa on järjestetty lounasbuffet kierrosten väliin. Seisova pöytä kahveineen 10 euroa henkilöltä. Vahva suositus tälle. Uimarannalta löytyy myös grillipaikkoja.

KIOSKI - Kisakeskuksella myynnissä suklaa- ja proteiinipatukoita, Gatorade-juomia sekä limpparia. Varaa pikkurahaa mukaan.

MUUT PALVELUT - Kisakeskuksen läheisyydestä löytyy WC. Vesipistettä ei radalla ole, mutta tauolla voi täyttää vesipullon golfklubilla.

Tervetuloa! 

- Mike & Marika

Share

What would you like to share?