Login

14.6. - Ilmoittautuminen, rata ja liikkuminen alueella / Sign-ups, course notes and moving around the course

06/14/18

Here's a hefty info package about the EAO 2018 Weekend 2. First info in Finnish and then in English.


Ilmoittautuminen

Jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava kisaan ennen 1. kierrosta. Ilmoittautuminen tapahtuu kisakeskuksen (Nokian jäähalli, Hinttalankatu 6) infossa. Ilmoittautumisen yhteydessä jaetaan pelaajapakkaus.

Ilmoittautuminen on mahdollista torstaina ja perjantaina klo 16.00-21.00 ja lauantaina koko päivän. Jos ilmoittaudut vasta lauantaina se on tehtävä vähintään 30 minuuttia ennen kierroksesi alkua.

Kun olet suorittanut ilmoittautumisen kerran, sinun ei tarvitse enää ilmoittautua kierroksille erikseen. Saat tuloskortit starterilta 1. väylän tiiltä. 1. väylän heittopaikalla tulee olla 10 minuuttia ennen omaa lähtöaikaa.

Muutama huomio radasta:

  • OB-alueet on merkitty maalilla ja/tai kepein, useimmissa kohdissa molemmilla. Maalattu viiva määrittelee pelialueen rajan ensisijaisesti, kepit ovat lähinnä visuaalinen apu ja niiden mukaan määritellään pelialueen raja, mikäli maali on kulunut pois. Lisäksi osa rajoista kulkee esim. päällystetyn tien reunan mukaisesti tai koripallon kentän aita on pelialueen raja, näitä ei ole merkitty erikseen. Sääntöjen mukaan OB-viiva itsessään on jo OB:ta.
  • 2. väylällä on pakollinen kierto väylän oikeassa reunassa (puu), kierrettävä vasemmalta puolelta. Tämä on merkitty väyläopasteeseen ja puussa on mando-merkintä, mutta merkintä puuttuu ratakartasta ja caddie bookista.
  • Väylän 11 pituudeksi on ilmoitettu 110 m ratakartassa ja caddie bookissa. Väylä on kuitenkin vain 101 m pitkä, tämä on korjattu myös väyläopasteeseen.
  • 12. & 13. väylän välisen lammen OB-alue on merkitty kepeillä, ne määrittelevät milloin kiekko on pelialueen ulkopuolella.

Siirtymät

Rata-alueella on jokunen pidempi siirtymä ja näiden yhteydessä ylitetään autoteitä, jotka tulee ylittää suojatien kautta. Pyydämme, että jokainen pelaaja noudattaa tätä, jo ihan oman turvallisuutensa vuoksi, sekä liikenteen yleisen sujuvuuden takia. Suojateiden käytön ei pitäisi vaikuttaa kierroksen aikana kuljettuun matkaan merkittävästi. ;)

Pysäköinti

Pysäköintitilaa on radan yhteydessä rajallisesti ja se jaetaan muiden lajien harrastajien kanssa. Esim. jalkapallokausi on juuri nyt kuumimmillaan ja yleisurheilukentälläkin on toimintaa. Tapahtuman ensisijaisena parkkipaikkana toimii Nokian jäähallin parkkipaikka, mutta se saattaa täyttyä. Mikäli jäähallin parkkipaikka on täynnä, pyydämme teitä käyttämään Nokian lukion parkkipaikkaa (Kylmänojankatu 3, Nokia), myös Kankaantaan koulun pihassa on tilaa (Ollilankatu).

Tästä johtuen paikalle saapumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa.

Tämä on lähes varmasti tarpeen lauantaina 16.6. jolloin Nokialla vietetään Urheilun superviikonloppua. Tällöin vihitään käyttöön uudistunut Tapio Rautavaaran kenttä yleisurheilukisojen ja jalkapallo-ottelun myötä. Näiden tapahtumien vieraat käyttävät osittain samoja pysäköintialueita. Suosittelemme pysäköimään suoraan Kankaantaan koululle tai lukiolle.


Player sign-ups:

Every player must sign-up before the 1st round. This takes place at the tournament center info (Nokia ice rink, address: Hinttalankatu 6). Player packs will be given to players when they register.

Signing up is possible on Thursday and Friday at 16.00-21.00 and on Saturday. If you register on Saturday, you must do so 30 minutes before your tee time.

There's no need to register for the rounds any more once you have registered once. You will receive the scorecards from the starter at hole 1 tee. You should be at the 1st tee 10 minutes before your tee time.

Some course notes:

  • OB areas are marked with paint and/or poles, most places have both. The painted line is the primary method of determining the OB area. If the paint is worn out the poles designate the OB line and the poles help in visualizing OBs from further away. Some OB area have natural boundaries, such as asphalt or a fence.
  • Hole 2 has a mandatory on the right side, a tree marked with a mandatory sign, play from its left side. The mandatory is missing from the course map, but it’s marked on the teesign and the tree has a mandatory sign.
  • Hole 11 is 101 meters long, not 110 m as listed in the course map.
  • Pond between holes 12 & 13 is marked with poles, which determine when the disc is OB.

Transitions and traffic arrangements

The course is spread around a large area and there are some longer transitions between the holes. You’ll have cross roads a few times on these transitions and you must use the crosswalks when crossing roads. This for your safety and for smooth traffic around the area in general. So please use the crosswalks, it doesn’t add much distance to your rounds. ;)

There’s plenty of parking space at the tournament center but there’s a lot going on in the park and we must share the parking lot with other park users. The primary parking lot in front of the tournament center is likely to fill up at some point. If the parking lot is full, please use the parking lot of Nokia high school, which is close to the course, address: Kylmänojankatu 3, Nokia. You can also use the parking lot on Ollilankatu. (In front of another school, which is close to the course as well.)

Reserve some extra time in case you have to look for a parking spot for a while. This will most likely happen on Saturday, when there are other big sports events in the same park. So please reserve plenty of time for parking.

Share

What would you like to share?