Login

Perjantain parigolfit

07/12/18

Perjantaina siis molemmilla radoilla omat parigolfkisat lentävin lähdöin.

Parikisat ovat kaikille avoimet eli ei tarvitse olla lisenssiä eikä olla mukana viikonlopun PDGA-kilpailussa. Voit osallistua parisi kanssa vain toiseen kiaan tai molempiin. Kisat ovat erillisiä ja niihin on omat osallistumismaksunsa (10 euroa/pari/kisa).

Ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä:

  • Sahanmäessä väylän 4 tiin luona. Huomioi kulkiessasi väylää 1 pelaavat
  • Nummenmäessä aidatulla alueella noin 200m radan parkkipaikalta Ilmailutietä eteenpäin

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tasarahalla.

Molemmilla radoilla ilmoittautuminen alkaa klo 14:00 ja lähdöt ovat mahdollisia koko ajan, kun kaksi paria on valmiina ja väylä on vapaana. HUOM! Ryhmät muodostetaan saapumisjärjestyksessä eli "sovittua"ryhmää ei välttämättä järjesty. Huomioi, että loppua kohti lähdöt varmasti ruuhkautuvat.

Ilmoittautuminen päättyy ja viimeiset lähdöt tapahtuvat klo 19:00. Ilmoittautuminen voidaan sulkea aiemmin, jos näyttää että lähdöt venyvät klo 19:00 asti. Paikkoja ei voi varata etukäteen.

Pelattavat luokat AVOIN, SEKA (mies+nainen / nainen+nainen) ja MASTERIT (molemmat 40v tai vanhempia)

Pelimuoto Best Shot

Palkintojen payout 70%, palkitaan yksi pari per 10 luokkaan osallistuvaa paria. Tarkemmat palkintojakaumat määräytyy osallistujamäärän mukaan.

Palkintojen maksu Heinäpaalin yhteydessä kisatoimistosta. Jos et pääse hakemaan voittoa kisan aikana, ne voi noutaa sovitusti viikkokisojen yhteydessä.

Palkinnon saajilta (parin molemmat jäsenet) kerätään velvollisuuksien mukaisesti henkilötiedot mahdollista verottajalle tehtävää ilmoitusta varten.
 

 

 

Share

What would you like to share?