Login

Osallistu ensimmäisellä kierroksella skineihin

09/11/18

Osallistu ensimmäisellä kierroksella skineihin!

Skineihin voi osallistua kuka tahansa ja se maksaa 20 € / pelaaja (käteinen).

Potti jakautuu siten, että jokaisen väylän panoksena on 1 €.

Pelattavien väylien määrän ollessa 18 jokaisen pelaajan osallistumismaksusta jäävä 2 € menee parhaan raakatuloksen pottiin.

Skinien säännöt ovat yksinkertaiset:

Yksittäisen väylän alhaisimman tuloksen heittänyt pelaaja voittaa kyseisen väylän potin.

Jos yksittäiselle väylälle ei tule yhtä alhaisinta tulosta, kyseisen väylän potti lisätään seuraavan väylän pottiin. Näin voi käydä useamman väylän ajan ja juuri tämän takia skinit ovat jännittävä lisä mihin tahansa kilpailuun!

Tässä pelimuodossa ei ole väliä, miltä väylältä lähdet pelaamaan, tai missä sarjassa pelaat.

Esimerkki:

Skineihin osallistuu 25 pelaajaa.

Ensimmäisen väylän potti on 25€. 24 pelaajaa tekevät väylälle bogin ja yksi pelaaja tekee par tuloksen. Tämä ainoa par tuloksen tehnyt pelaaja voittaa näin ollen väylän potin, eli 25€.

Toisella väylällä 23 pelaajaa tekevät birdiet  ja kaksi pelaajaa tekevät eaglet. Väylällä ei ole yhtä alhaisinta tulosta, joten toisen väylän potti 25€ siirtyy seuraavalle väylälle.

Kolmannen väylän potti on nyt 50€ (25€+25€). Kolmannella väylällä käy samoin, kuin toisella, joten potti siirtyy edelleen seuraavalle väylälle.

Neljännellä väylällä potti on 75€ 50€+25€). 24 pelaajaa tekevät tuplabogit ja yksi pelaaja tekee bogin. Yksi pelaaja voittaa 75€ ja seuraavalla väylällä potti alkaa taas alusta.

T: skini-TD Juho V.

Share

What would you like to share?