Login

Oulun osakilpailu: Livetuloksia nettiin

05/27/18

Livetuloksia Oulun Pro Tourin jokaiselta kierrokselta, kuulostaako hyvältä?

Niin, eikös olisi kivaa, jos livetulospalvelu pelaisi koko kisan aikana, jotta kotiväki ja seurakaverit voisivat jännätä kotisohvilla ja seurata, miten kisassa käy.

Livetuloksiin tarvitsen kuitenkin teidän pelaajien apua. Koska kisa pyörii Metrixissä, meillä on mahdollisuus saada jokaisen ryhmän ja jokaisen väylän tulokset livenä nettiin. Tätähän ei saa kuitenkaan liiton ohjeistuksen mukaan vaatia, eikä Metrix poista perinteistä paperista tuloskirjanpitoa - se toimii ainoastaan lisänä. Olette kuitenkin päässeet treenaamaan asiaa Tammisaaren finaalikierroksella, ja haastattelemani pelaajat eivät pitäneet tuloskirjausta vaivalloisena tai hankalana. Joten eiköhän jatketa tällä linjalla Oulussa? 

Tällä hetkellä vasta muutama pelaajaa on Metrixissä ilmoittanut, että heillä on mobiililaite tuloskirjausta varten. Käythän ystävllisesti tarkistamassa, mitä sinä olet ilmoittanut, ja lisääthän tämän tiedon tarvittaessa (hommahan hoituu klikkaamalla isoa oranssia nappia "Muuta rekisteröitymistäsi" heti kisan etusivulla).

Kiitos! :)

- Kajsa

Share

What would you like to share?