Login

Ohjeita kilpailijoille

10/01/18

Kisakeskus sijaitsee parkkipaikan, 1. väylän ja harjoituskorien läheisyydessä. Kisakeskuksella ei valitettavasti ole tarjolla juomavettä eikä wc-tiloja. Suomenojan, Olarin sekä Ison Omenan ravintolat/huoltoasemat palvelevat tarvittaessa.

Ilmoittautuminen paikan päällä su-aamuna klo 8.00-8.30 on pakollinen kaikille kilpailijoille. Ilmoittautuessasi vahvistat osallistumisesi ja saat mukaasi tuloskortin ensimmäiselle kierrokselle. Kisassa käytetään nelinkertaista kirjanpitoa, joten muistathan ottaa mukaasi kynän tulosten kirjaamista varten!

Muistathan, että tupakointikielto koskee savukkeiden lisäksi myös muita tupakkatuotteita ja on voimassa pelaajakokouksen alusta tuloskortin palauttamiseen saakka. Kielto koskee myös mahdollisia caddyjä tai muita ryhmän mukana kulkevia kisan ulkopuolisia henkilöitä.

Mikäli olet estynyt tulemaan paikalle ja joudut peruuttamaan osallistumisesi tai kisan jo startattua keskeyttämään kisan, lähetä TEKSTIVIESTI (ei Messenger- tai WhatsApp-viestiä) TD:lle numeroon 0407583233. Ilmoittamatta jättäminen johtaa poikkeuksetta 888-merkintään. https://frisbeegolfliitto.fi/2013/03/21/sfln-ohjeistus-888-raportoinnista/

Jokaisessa luokassa palkitaan TOP3 muistopalkinnoin. Lisäksi molemmilla kierroksilla pelataan CTP-kisaa, ja heti tulosten selvittyä palkintojenjaon yhteydessä jaetaan yllätyspalkintoja erinäisten kunniamainintojen kera sekä arvotaan tuotepalkintoja paikallaolijoiden kesken. Lisäpalkintoja voit siis voittaa vain jäämällä palkintojenjakoon.

Ennen kisaa (ja kisan jälkeen) TD:n saa parhaiten kiinni sähköpostitse osoitteesta tiina.riekkola@gmail.com, kisan aikana suositeltavin yhteydenottotapa on tekstiviesti numeroon 0407583233.

Share

What would you like to share?