Login
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Perinteinen pääsiäistapahtuma Kankaanpäässä

Rekisteröitymisen toinen vaihe päättymässä

02/22/19

Tässä on kollektiivisesti hieman infoa kaikille NBDG Easter Openiin rekisteröityneille, riippumatta siitä onko kisassa mukana, jonossa, maksanut ja vai maksamatta. Metrix ei automaattisesti ilmoittele jonosta nousseille, joten laitetaanpa nyt vähän tietoa jakoon, ettei paikka kisassa mene vahingossa ohi.

Jos sinulla on paikka kisassa ja olet kisamaksun jo hoitanut, kaikki on hyvin eikä tarvitse reagoida tähän yhtään sen kummemmin. Omaa pelikirjaa voi alkaa suunnittelemaan.

Mikäli olet paikan saanut jo aiemmin, mutta et ole maksanut osallistumismaksua, niin hoidathan sen kuntoon samantien. Maksamattomat poistetaan kilpailusta maanantaina ja tilalle nostetaan jonosta pelaajia.

Mikäli päädyit jossain vaiheessa jonoon, niin käy kilpailun pelaajalistalta katsomassa jos paikka kisaan olisi tullut peruutusten myötä. Mikäli Rekisteröityminen-sivulla nimesi kohdalla EI OLE numeroa sarakkeessa Odotuslista, on sinulle paikka kisassa. Hoida osallistumismaksu kuntoon viikonlopun aikana.

Mikäli olet edelleen jonossa, niin älä huolestu. Maanantaina vapautetaan luokkakohtaiset kiintiöt lohkojen sisällä ja sieltä vapautuu paikkoja molempiin lohkoihin. Tässä vaiheessa jonosta mukaan nostettaville laitan vielä erikseen mailia Metrixin kautta.

Jos joku nyt huomasi tässä vaiheessa nousseensa jonosta kisaan mukaan ja nopea osallistumismaksun hoitaminen aiheuttaa ongelmia, niin yhteyttä allekirjoittaneeseen. Asioilla on tapana järjestyä, kun niistä sovitaan etukäteen. 

Olispa jo pääsiäinen...

- TD Mike

Share

What would you like to share?