Login
  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden kierroksen PDGA-kilpailu Fordilla

Radan kunto 28.3.

03/28/19

Fordin rata on suhteellisen hyvässä kevätkunnossa. Kaikki tiipaikat ovat auki (ainoastaan yhdellä väylällä 1/3 tiistä on jäässä ja sekin tiin takaosassa).

Olosuhteiden osalta tarjolla on vähän kaikenlaista:
- Lunta löytyy vielä jonkun verran avoimilta väyliltä eikä hankikannosta ole takeita lämpötilan pysytellessä plussalla
- Jäätä löytyy väyliltä ja korien ympäristöstä. Melkoisen mukava kevätlämpö on kuitenkin rikkonut pinnan ja suurimmaksi osaksi jää ei ole liukasta peilijäätä, vaan rosoista ja suhteellisen pitävää
- Loskaa. Sitäkin on tarjolla, kun lumet sulavat vauhdilla
- Vettä. No, kyllähän lätäköitä muodostuu, kun lumet sulaa
- Mutaa. Jossain paikoissa missä lumet ovat jo lähteneet, on vesi kerääntynyt savimaan pinnalle ja maasto on mutaista
- Kuivaa kangasmaastoa. Kyllä vaan, tätäkin löytyy jo

Tiit ovat siis loistokunnossa ja itse väylillä taasen on luvassa ihan kaikkea. Kirjaimellisesti.

Jos joku haluaa tietää mitkä kengät kannattaa laittaa jalkaan, niin suosituksena on sellaiset mitkä on mukavat jalassa. Saappaat pitää jalata kuivana, mutta on liukkaat. Nastakengät tuo turvan jäisissä paikoissa, mutta saattavat olla tiillä ikävät. Kesäkengillä on mahtava heittää sulalta tiiltä, mutta miten pieneltä jäältä tai hangesta... 

Jäätilanteen vuoksi kilpailussa on käytössä tilapäinen helpotus koskien radan väylillä #5, #6, #7 ja #12 olevia poteroita. Jos kiekko jää jäiseen ja näin olleen vaaralliseen paikkaan poteron reunalle, niin pelaaja saa merkata heittopaikan pelilinjassa taaksepäin, ensimmäiseen turvalliseen paikkaan, ja pelata siitä ilman rangaistusta. (Toki vaarallisesta paikasta saa aina ottaa ryhmän päätöksellä turvalliseen paikkaan, mutta nämä siis erityisesti korostettuna vaarallisuuden vuoksi).

Lisätietoja radasta ja mahdollisista poikkeuksista pelaajakokouksessa!

Ryhmät julkaistaan perjantaina aamupäivällä ja sen jälkeen jono tyhjennetään eikä nostoja tehdä enää peruutusten tilalle.
 

Share

What would you like to share?