Login

08/18/19 09:20|Skogby, → A1 Skogby18-2020|FINLAND, Uusimaa, Raasepori

  • Show groups: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden kierroksen PDGA-kilpailu Skogbyn radalla

Viime hetken infoa

08/16/19

Tapahtumaan on aikaa enää pari päivää. Tässä vaiheessa lienee hyvä nostaa esille muutamia asioita tiedoksi kilpailijoille ja jonossa oleville.


Kilpailukeskus
Kilpailukeskus sijaitsee väylän 2 tiipaikan läheisyydessä, Skogbyntien varressa. Pysäköidä voi radan omalla parkkipaikalle väylän 1 läheisyyteen tai Skogbyntien varteen, kunhan tielle jää tilaa liikenteelle.

Kilpailukeskuksella on pieni Skogby IK:n kioski, josta voi ostaa kahvia, teetä, pullaa, limua ja muuta pientä. Vain käteismaksu!


Lounastarjous

Radan läheisyydessä sijaitseva Villa Kosthåll tarjoaa kilpailijoille lounaaksi lohikeiton leivän ja kahvin kera hintaan 9,00 €/hlö. Mahdollista on myös tilata heidän ruokalistalta muita ruokia, mutta sitten kannattaa varautua hieman odottelemaan.


Peruutuspaikat

Kilpailu on täynnä ja jonoon on tällä hetkellä jäämässä muutama innokas kilpailija. Mikäli olet mukana kilpailussa ja joudutkin peruuttamaan osallistumisen, niin ilmoitathan siitä mahdollisimman pian (mike@nbdg.fi). Tulemme tarjoamaan peruutuspaikkoja jonossa oleville Metrixin jonojärjestyksen mukaan lauantai-iltaan asti.

 

Share

What would you like to share?