Login

09/07/19 - 09/08/19|Raaseporin Helmi 2020|FINLAND, Uusimaa, Raasepori

  • PDGA: Ratings
  • Comment: Kahden päivän ja kolmen radan PDGA-kilpailu Raaseporissa

Jonossa olleet mukaan kilpailuun

07/16/19

Ensimmäisen rekisteröitymisvaiheen jälkeen kilpailusta on poistettu kaikki yli viikon ajan maksamattomana listoilla roikkuneet kilpailijat. Samalla myös luokkakiintiöitä muokattiin hieman ja kaikki jonossa olleet nousivat mukaan kilpailuun.

Mikäli nousit jonosta mukaan (tai ilmoittauduit ihan muutaman päivän sisällä), hoidathan osallistumismaksusi pian. Osa luokista on täynnä ja tulemme poistamaan maksamattomia nopealla tahdilla.

---

Lohkojakoon ei tehty tässä vaiheessa muutoksia, vaan lopullinen päätös lohkojen määrästä, luokkajaoista ja lopullisesta aikataulusta tehdään heinäkuun loppuun mennessä. Seuraamme vielä rekisteröitymistilannetta.

Toisen vaiheen rekisteröityminen aukeaa 18.7. klo 20:00. Paikkatilanne ennen toisen vaiheen alkua:
MA1 - Täynnä
FA1 - 3 paikkaa vapaana
MA40 - 1 paikka vapaana
FA40 - 1 paikka vapaana
MA3 - 18 paikkaa vapaana
FA3 - 12 paikkaa vapaana
MJ18 - 11 paikkaa vapaana
FJ18 - 8 paikkaa vapaana

Tässä vaiheessa kannattaa vielä ilmoittautua jonoon, tulemme tarvittaessa muuttamaan lohkojakoa, niin että mahdollisimman moni pääsee mukaan eikä kukaan jäisi ulos kilpailusta.

Mikäli MA1-luokassa on kilpailijoita, jotka haluavat vaihtaa MA3-luokkaan (ja ovat siinä oikeutettuja pelaamaan), niin luokan vaihto onnistuu laittamalla aiheesta sähköpostia mike@nbdg.fi.

Share

What would you like to share?