Login

08/31/19 10:00|Riutta DiscGolfPark → Junioreiden SM 2019|FINLAND, Kanta-Häme, Riihimäki


Tulosten syöttö, kun tilastot ovat päällä

08/30/19

Tältä näyttää tulosten syöttö, kun tilastot ovat päällä. Kuva alhaalla.

Ensimmäinen Res on tietenkin tulos. Tärkeintä on merkitä siihen väylän tulos, vaikkei mitään muuta edes merkitsisi.

BUE eli bull's eye hit merkitään vain silloin, kun avaus tai par4 väylällä toinen heitto on kolmen metrin ringin sisällä parkissa. Aika harvinainen merkintä siis.

GRH eli green hit toivottavasti löytyy monestakin tuloskortista. Tähän merkitään, kun avaus tai par4 väylän toinen heitto on kympin ringissä.

GRH ja BUE merkitään joko Yes tai No. Oletuksena järjestelmässä on, että niitä ei tule, vaan kohtaan tulee viiva tuloksen merkitsemisen jälkeen. Onnistuminen merkitään valitsemalla ko. kohta ja merkitään siihen Yes.

Seuraavat kolme kohtaa eli OCP, ICP ja IBP ovat putteja. Kun putti solahtaa sisään ringin ulkopuolelta, merkitään OCP. ICP on putti ringin sisältä matkalta 10-3 metriä. Ne alle kolmen metrin nostot merkitään kohtaan IBP.

OCP ja IBP merkitään myös valinnalla Yes tai No, mutta ICP merkitään montako puttia ringissä piti pistää. Niistä viimeinen voi olla IBP eli ne voivat tulla samalle väylälle. IBP:tä ei lasketa ICP määrään, eli jos ringissä puttaa ensin ohi ja nostaa sisään, merkitään 1 ICP ja lisäksi IBP Yes.

Eli hyvällä avauksella voi merkitä jotain avauksesta, mutta tyypillisesti vasta jotain putista. TD luultavasti merkkauttaa itselleen vain IBP, kun ensin on putannut kaukaa ohi ja toivottavasti jää niin lähelle, että voi nostaa sisään. Tai sitten ICP 1 ja IBP Yes.

Viimeinen kohta Pen on tietenkin penalty. Siihen merkitään kuinka monta rankkua väylälle tuli. Yleensä Riutassa ei taida pystyä ottamaan kuin yhden, mutta katsotaan miten käy. Res kohtaan merkitään väylän kokonaistulos ihan normaalisti ja Pen ei vaikuta siihen.

Näiden perusteella tulee tilastoja näkyviin. Aika helppoa kuitenkin. Vai kuinka? Tyypillisesti yksi merkintä putista ja sillä hyvä.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Share

What would you like to share?