Login

Tärkeitä tietoja

07/12/19

Hei,

Virpan Kesäfestari on jo ensi viikolla. Tässä tärkeitä tietoja, luethan huolellisesti.

 

RUOKAILU ja PELAAJAPAKETTI

Pelaajapakettiin alustavasti suunniteltu keittolounas peruuntui. Ilmoita vastaamalla tähän viestiin syötkö Sykkeellä kotiruokalounaan tarjoushintaan 10e sekä ruokailetko lauantaina vai sunnuntaina, ilmoita myös erityisruokavaliosi. Amabileiden pelaajapaketissa ei ole kaavailtua paitaa, mutta pelaajapaketti on edelleen osallistumismaksua arvokkaampi. Paketissa on myös hiukan valinnaisuutta, ajoissa hakijoilla on luonnollisesti paremmat valikoimat. Pelaajapaketin voi hakea ennen Paritansseja tai sunnuntaiaamuna.

 

PERUMINEN

Amabileissä on jonoa, joten jos on tullut este, niin peruthan osallistumisen viimeistään sunnuntaina, jolloin saat vielä rahasi takaisin. Proklubin alkuun on vajaa viikko joten perumiset vain lääkärintodistuksella, sama käytäntö Amabileissä maanantaista lähtien.

 

RATAESITTELY ja HARJOITTELU

Rataesittelyvideo on julkaistu Skyblue Disc Golfin YouTube-kanavalla. Katsothan videon huolellisesti, rataa ei käydä läpi perusteellisesti pelaajapalaverissa. Huomaathan että pro- ja amarata ovat erilaiset. Rata on valmis viimeistään perjantaiaamuna kello 10 harjoittelua varten, perusrataa voi kilpailun ulkopuoliset pelata kuitenkin Proklubin alkuun asti, joten muista huomioida alueen muut käyttäjät harjoitellessasi.

Linkki rataesittelyyn: https://m.youtube.com/watch?v=XOjibfdG2yY

 

PARITANSSIT ja JATKOT

Lauantai-iltana Proklubin jälkeen pelataan best-shot parikisa amaradalla yhteislähdöllä, pelaajapalaveri klo 16:30. Varaa paikkasi: https://discgolfmetrix.com/1006754.

Lauantaina voi Ylämajalle jäädä saunomaan ja istumaan iltaa, grillausmahdollisuus ja paljukin ehkä ilmestyy paikalle. Muista pyyhe ja vaihtovaatteet. Sauna on lämmin myös kierrosten välissä.

 

HIERONTA

Lauantaina kierrosten välissä ja jälkeen on Ylämajalla mahdollisuus hierontaan. Koulutettu hieroja Antti Flyktman tekee edullisesti lyhyitä valmistavia/palauttavia hierontoja sekä pitempää urheilu/klassista hierontaa. Teethän ennakkovarauksen suoraan Hieronta Flyktmannille (040 702 2245, antti@hierontaflyktman.fi). Vapaita aikoja ennakkovarausten välissä kannattaa kysellä paikan päällä.

 

Lopuksi, muista vastata ruokailukysymykseen!

 

Nähdään pian!

Share

What would you like to share?