Login
  • Date & time: 07/12/20 07:30
  • Location: Eghjorten disc golf bane
  • PDGA: Ratings

Sponsors

Latitude64

SÅ fik vi fundet en dato til den store finale - og hvornår er bedre at afholde den end midt på sommeren?

Det skulle være muligt for spillere fra Skåne, Halland og Blekinge at komme til DK efter d. 27, juni, såfremt der kan påvises en negativ COVID-19 test der er mindre end 72 timer gammel [indsæt link til info her]

Grundet COVID-19 situationen skal vi fortsat henstille til. at der holdes afstand mellem spillerne, at der undgåes berøring med andre spillere og deres udstyr.

Vi kommer ligeledes til at køre med ren elektronisk scoring, og der henstilles godt nok til, at fysiske præmier og merchandize begrænses, men siden vi allerede har merchandize til AM-spillerne, vil disse så vidt som muligt være pakket i separate poser før udlevering og vil, om det skulle være nødvendigt, kun blive håndteret af een person (Steffen) før udlevering til vinderne.

Pengepræmier til danske vindere vil blive udbetalt via Mobilepay. Svenskere vil modtage kontanter, der kun håndteres af René.

Spillermøde og præmieoverrækkelse og salg af drikkevarer vil foregå udendøres. 

Til forskel fra tidligere afdelinger modtages betaling helst elektronisk denne gang - dvs Mobilepay er OK, både til turneringsdeltagelse OG acepool. Det koster fortsat 100kr at deltage, og 10kr for acepulje. Betaling kan foretages på forhånd - der vil ikke være refund efter d. 10. juli. (det er også stadig muligt at betale med kontanter)

Betaling foretages per mobilepay til 4050 1985 (René). Udenlandske spillere betaler kontant, som sædvanligt.

VI har til denne afdeling indført en hyggerække - det vil stadig koste 100kr at deltage, man får en valgfri drik + en chokoladebar, men ingen yderligere præmier eller rating - det er således også valgfrit om man vil fuldføre begge runder og scores er ikke nødvendige for denne række heller.

Mvh

TD-Teamet

Share

What would you like to share?