Login
  • Date & time: 01/05/20 - 04/19/20
  • Comment: Joen Liitokiekon viikkokisat 2020 (Kevät-sarja). Kilpailut ovat kaikille avoimet ja ilmaiset. Tervetuloa pelaamaan! Kts. säännöt, yms. oheiselta INFO-sivulta.

Discmania         LaserMedia         


TIEDOTE 13.3.2020: Maaliskuun loput viikkokisat peruttu, JLK:n hallituksen tiedote seuran Face-sivuilla: https://www.facebook.com/joenliitokiekko/

TIEDOTE 17.3.2020: Kaikki loputkin Kevät-sarjan viikkokisat peruttu! Aloitetaan viikkokisojen Kesä-sarjan peluu tiistai-iltaisin sitten kun se on mahdollista.


YLEISTÄ

- Joen Liitokiekon viikkokisat ovat kaikille avoimet ja ilmaiset.

- Rata: Utra (Talvi-layout) (1 x 18 väylää)

- Kevät-sarjassa on yhteensä 16 kilpailua - ensimmäinen 5.1.2019 ja viimeinen 19.4.2020 eli viikkokisat pelataan keväällä sunnuntaisin.

- Kierros alkaa klo 11:00 - paikalle aina viimeistään klo 10:45 mennessä, jolloin pidetään pelaajakokous.

- Kilpailuissa noudetaan normaaleja PDGA-sääntöjä ja kilpailuopasta seuraavin poikkeuksin:

       a.) kiekoissa saa käyttää naruja (*)

       b.) hankioloissa markkerin sijaan heittopaikan merkintään saa käyttää muitakin esineitä

       (* Lost discit pelataan siis normaalien sääntöjen mukaan, joten naruja kannattaa käyttää, jos on lunta.)


TASOITUS- JA CTP-KISAT - YHTEISTYÖSSÄ HEINOSEN LEIPOMO

- Tasoituskisat: Sarjan aikana pelataan kaikissa viikkokisoissa myös tasoituksellisen tuloksen voitosta seuraavaan periaatteen mukaisesti: Esim. jos pelaajan Metrix-rating on 900 ennen kilpailua ja radalla 1000 pisteen Metrix-ratingin saa tuloksella 54 ja "1 pisteen rating arvo" on 10,5, niin tasoitus 900 ratingin omaavalle pelaajalle on (1000 - 900) / 10,5 = 9,52. Eli jos pelaaja saa lopputuloksen 62, hänen tasoitettu tuloksensa on 62 - 9,52 = 52,48. Tuloksissa näytetään pelaajalle annettava tasoitus ja sekä raaka- että tasoitustulos. Matalimman tasoitetun tuloksen saanut pelaaja voittaa tasoituksellisen kilpailun. Mikäli sama tasoitettu voittotulos on useammalla pelaajalla, niin palkinnon saaja arvotaan.

CTP-kisat: Sarjan jokaisen kuukauden viimeisessä viikkokisassa pelataan lisäksi myös CTP-kisa, väylä ilmoitetaan pelaajakokouksessa.

- Kahvi + hillomunkki -lahjakorttipalkinnot voittajille tarjoaa Heinosen Leipomo!


KEVÄTSARJAN SÄÄNNÖT

- Kevään 2020 viikkokisoissa pelattavat luokat: MPO (avoin), FPO (naiset, avoin), MP40 ja FP40 (mies- ja naisseniorit-40 = vuonna 1980 ja aiemmin syntyneet), MP50 (seniorit-50 = vuonna 1970 ja aiemmin syntyneet), MP60 (seniorit-60 = vuonna 1960 ja aiemmin syntyneet) ja MJ15 (juniorit-15 = vuonna 2005 ja myöhemmin syntyneet)

- Sarjan pisteytys: Pelaajan kymmenen parasta kisaa lasketaan yhteispisteisiin. Yksittäisen kisan voittajalle, jokaisessa luokassa, 100 pistettä, josta pistemäärä alkaa tippua tasaisesti seuraavaksi sijoittuneille.

- Tarvittaessa jokaisessa luokassa ko. viikon viikkokisan voittaja ratkotaan CTP-kilpailulla (SD vain jos sopii kaikille).

- Mikäli sarjan kokonaiskilpailun pisteet menevät tasan, niin kokonaiskilpailun voitto määräytyy jokaisessa luokassa sen mukaan kenellä on eniten voittoja koko sarjan aikana (jos nekin tasan, niin tarkastellaan kakkossijoja, jne.).

- Käytössä on nyt Metrixin Premium-versio, joten sarjatilanne löytyy reaaliaikaisena tältä TULOKSET -sivulta.


ILMOITTAUTUMISOHJEET

- Viikkokisojen suuren suosion vuoksi ennakkoilmoittautuminen Disc Golf Metrixin kautta on pakollista ja viikkokisojen tulokset syötetään vain Disc Golf Metrixiin rekisteröityneille käyttäjille. 

- Kuhunkin kilpailuun pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä mukaan maksimissaan 72 pelaajaa. Muista kuitenkin perua ilmoittautumisesi, jos et jostain syystä pääsekään paikalle - kiitos!

- Käytössä on nykyisin Metrixin Premium -versio, joten jos kohdallasi näkyy jonotusnumero, niin kilpailu on jo täynnä ja olet jonossa kilpailuun.

- Ilmoittautuminen kunkin viikon kilpailuun aukeaa aina kisaa edeltävänä maanantaina klo 00:00 ja päättyy kisapäivänä klo 10:45.

- Lyhyt ja ytimekäs kisaohje-/infopaketti pelaajille löytyy täältä.

- Uudet pelaajat opastetaan aina kisapelaamisessa alkuun - tervetuloa kisoihin!


Joen Liitokiekko ry

  

Share

What would you like to share?