Login
  • Manual: click here
  • PDGA: Ratings
  • Comment: Pohjois-Karjalan avoimet pelataan Joensuussa Lykynlammen frisbeegolfradalla 13.-14.6.2020. Tervetuloa pelaamaan!


SFL-ERILLISKILPAILU | PDGA B-TIER | 13. - 14.6.2020 | JOENSUU & KONTIOLAHTI, FINLAND


Kilpailusivusto löytyy osoitteesta: https://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/kilpailut/pohjois-karjalan-avoimet-2020/ | In English | Facebook-tapahtuma


Disc Golf Metrixiä käytetään kilpailun tulospalvelu-, uutis- ja ilmoittautumisalustana. Alle on poimittu kilpailusivustolta tärkeimmät tiedot.

KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT ERITYISJÄRJESTELYT/-OHJEET

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan seuraavaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kisajärjestäjälle (Joen Liitokiekko ry) koronatapauksiin liittyen: PKA-COVID19-ohjeet-pelaajille-v04062020.pdf

- Suomen Frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- SFL:n julistemuotoinen ohjeistus hygieeniseen toimintaan kilpailupaikalla (tulee löytymään myös ratojen ilmoitustauluilta): https://frisbeegolfliitto.fi//wp-content/uploads/2020/05/SFL_julistepohja-kisapaikalle-A4.pdf

- Em. ohjeita tullaan päivittämään tarvittaessa. JLK seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita.


YLEISTÄ

Kesäkuussa 2020 Pohjois-Karjalan vanhin ja pelaajamäärältään suurin frisbeegolfkilpailu - Pohjois-Karjalan avoimet - pelataan jo seitsemättä kertaa seuraavasti:

- Pelataan yhteensä kolme kierrosta Lykynlammen ja Kontiorannan frisbeegolfradoilla - ratojen säännöt, kartat ja väyläopasteet tulevat löytymään kilpailun Caddy Bookista.

- Lauantaina pelataan kaksi kierrosta kahdessa eri lohkossa yhteislähdöin ja lisäksi sunnuntain kolmas kierros pelataan tänä vuonna poikkeuksellisesti myös kahdessa lohkossa kahdella radalla yhteislähdöin. (Sunnuntain peluutusmuutos johtui aikataulullisista syistä - koronasuositusten mukainen 15 min lähtöväli olisi tarkoittanut 10 tunnin eroa ensimmäisen ja viimeisen ryhmän lähdön välille.)

- Pelattavia luokkia on yhteensä kymmenen ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja ("Pros-Playing-Am" on voimassa MA3- ja FA3-luokissa).

- Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys) ja kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta.

- Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, neljässä eri ilmoittautumisvaiheessa, mukaan maksimissaan 160 pelaajaa (joista 8 villiä korttia).


AIKATAULU

Huom! Lopullinen aikataulu/lohkojako ohessa - päivitetty 27.5., muutokset alustavasti ilmoitettuun:

  • MP40-luokka pelaa lohkossa B ja kaikki juniorit (MJ18 ja FJ18) pelaavat lohkossa A
  • Sunnuntaina pelataan myös kahdessa eri lohkossa kahdella eri radalla

Lohko/Pool A: MPO, FPO, MJ18, FJ18 (1. kierros Lykynlammella | 2. kierros Kontiorannassa | 3. kierros Lykynlammella)

Lohko/Pool B: MP40, FP40, MP50, MP60, MA3, FA3 (1. kierros Kontiorannassa | 2. kierros Lykynlammella | 3. kierros Kontiorannassa)

Lauantai / Saturday

8:30  - 9:15           Ilmoittautumisen vahvistaminen (Lykynlampi: Ulkoilumaja | Kontioranta: P-paikka)

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi.

10:00 - n. 13:30        1. kierros/round (Lohko A: Lykynlampi | Lohko B: Kontioranta)

Evästauko ja siirtyminen ratojen välillä.

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi.

15:30 - n. 19:00      2. kierros/round (Lohko A: Kontioranta | Lohko B: Lykynlampi)

Sunnuntai / Sunday

8:30  - 9:15           Ilmoittautumisen vahvistaminen (Lykynlampi: Ulkoilumaja | Kontioranta: P-paikka)

Ei pelaajakokousta, ilmoittautumispisteellä voi esittää TD:lle kysymyksiä, jonka jälkeen siirrytään omatoimisesti aloitusväylälle, jota suositellaan myös lämmittelypaikaksi.

10:00 - n. 13:30        3. kierros/round (Lohko A: Lykynlampi | Lohko B: Kontioranta)

SD:t tarvittaessa heti kierroksen jälkeen. Huom! Ilman yleisöä, koskee myös kilpailuun osallistuneita pelaajia.

n. 14:00            Palkintojenjaot (top-3 pokaalit) jokaiselle luokalle erikseen - ilman yleisöä, turvavälit huomioiden, TD:n päivystyspisteellä välittömästi kierroksen päätyttyä, kun tulokset on tarkistettu ja mahdolliset SD:t pelattu


CADDY BOOK


YHTEYSTIEDOT

TD Antti Ylönen / p. 050 307 58 71 / andy.ylonen@gmail.com

apu-TD Ville Nivalainen / p. 050 362 31 62 / ville.nivalainen@gmail.com

apu-TD Juho Ahveninen / p. 050 531 38 03 / juho.ahveninen@gmail.com

apu-TD Miska Luoma / p. 044 370 00 55 / miska.luoma2@gmail.com


Tervetuloa Joensuuhun ja Kontiolahdelle pelaamaan!

                              


Sponsors

InnovaStore

Share

What would you like to share?