Login

viimeisiä mietteitä, lähetetty myös eilen spostilla pelaajille

08/27/21

Muutamia asioita mitä olis hyvä ottaa huomioon radalla. Väylällä 11 on pakollinen spottaus, minkä toteutamme vihreällä ja punaisella lipulla. Väylällä on lappu missä lukee reppunarikka. Sen vieressä olevan kannon päälle laitetaan lippu tilanteen mukaan. Eli vihreällä lipulla saa avata pelin tii-paikalta. Kun ohitatte lippupaikan laitatte siihen punaisen lipun tilalle. Sitten kun väylä on pelattu käytte vaihtamassa lipun vihreään. Näin peli sujuu ja seuraavat aina näkevät onko väylä vapaa. Väylällä 16 vasen OB-raja jatkuu tii-paikalle saakka, ei siis niin miten ratakartassa näkyy. Kaikki DZ-paikat ovat mandoja varten. Jokapaikassa siis pätee normaali OB-sääntö. Tutkikaa huolella ratakartta ja väyläkuvaukset ennen kilpailupäivää. Sieltä löytyy kaikki tarvittava tieto. Erillistä pelaajakokousta ei järjestetä, mutta toki voi tulla kyselemään jos joku asia askarruttaa.

Ryhmät on eilen tehty. Katsokaa kuitenkin vielä lauantai aamuna oma ryhmä ja lähtöväylä. Jos kilpailuun tulee vielä kilpailijoita, niin ryhmät voivat vielä aavistuksen muuttua. Ovat aavistuksen tänään jo muuttuneet.

Jokainen käy ilmoittautumassa Jogging-Teamin rakennuksessa, jossa sijaitsee kisatoimisto. Ryhmän ensimmäiset huolehtivat mukaansa paperisen tuloskortin. Kirjaamiseen käytetään sekä tuloskorttia että metrixiä. Ryhmästä yksi täyttää tuloskorttia ja yksi kirjaa metrixiin. Tarkistakaa kierroksen jälkeen että tulokset täsmää. Huom! Muistakaa allekirjoittaa tulokset metrixissä kierrosten jälkeen. Jos allekirjoitus puuttuu, niin joudumme siitä rankkua laittamaan.

Lämmittely tapahtuu omalla lähtöväylällä. Koitetaan välttää kaikin keinoin isoja kokoontumisia.

CTP-kilpailu kierroksella 1 käydään väylällä 1. Lähimmäksi päässyt voittaa 50€ lahjakortin powergrip kauppaan. Korin päällä on käsidesinfiointi aine. Käyttäkää sitä, kun teette mittaukset ja merkinnät.

Kisatoimistolla on kahvio. Myytävänä  kahvia, virvokkeita, grillimakkaraa, banaania ja muuta pientä purtavaa. Maksutavat käteinen ja MobilePay.

Tupakkatuotteiden käyttö kisan aikana on kielletty.

Huomioidaan Covid-19 pandemia. Pidetään turvaväleja. Kun puttaat tai heität kiekon koriin, käydään kiekko hakemassa korista pois. Kun asioit kisatoimistolla, niin sisätiloissa käytetään kasvomaskeja. Huolehditaan muutenkin hygieniasta.

Hyvää valmistautumista kaikille. Nähdään lauantaina;)

Terveisin, TD tiimi ja Raaseporin Korillat.

Share

What would you like to share?