Login

Karjaa Open pelaajaopas

07/12/21

Karjaa Open pelaajaopas

07/2021

Tervetuloa Karjaa Open 2021 kilpailuun Lauantaina 28.08.2021

Raaseporin Korilla ry järjestää PDGA- alaisen erilliskilpailun.

Kilpailun TD toimii Michael Sevon 040 593 5466, michael.sevon@gmail.com

Apu TD toimii Taneli Sirkelä sekä Sami Lindholm.

Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta uudella karjaan maasilta- layoutilla (takatiit).

Ensimmäinen kierros alkaa kello 10:00. Ilmoittautuminen klo 9.30-9.50 kisatoimistolla Jogging Team. Erillistä pelaajakokousta ei ole. Kaikki tiedot löytyy metrixistä ja jos tulee jotain kysyttävää ennen kilpailua niin otathan yhteyttä TD Michael Sevon.

Toinen kierros alkaa kello 14:00 yhteislähdöllä suoraan ilman pelaajakokousta metrix ilmoitetulta väylältä. (mikäli kierroksen lähtö viivästyy niin se on ilmoitettu erikseen omana uutisenaan metrix).

Ennen kierroksen alkua ryhmän ensimmäinen noutaa tuloskortti kopion kisatoimistolta. Ensimmäinen kierros 9:30-9:50 välillä ja toinen kierros 13:40-13:50. 

Mikäli sinulla on kysyttävää kilpailusta etkä ole soittanut TD:lle 0405935466 kysyäkseni asiaa niin TD tavoitettavissa kisatoimiston luona 9:30-9:50, mikäli ryhmällä tulee kierroksen aikana tilanne jossa on sääntöjen mukaisesti pelattu kahdella tavalla selvittääkseen jälkeenpäin sääntöjen mukaisen tulkinnan tulee koko ryhmän saapua kierroksen jälkeen asiaa selvittämään kisatoimistolle luokse.

Tuloskortissa on pelattavan radan väylätiedot ja ratakartta.

Ryhmän tulee käydä väylätiedot yhdessä läpi ennen kierroksen alkamista.

Tulokset merkitään metrix koko ryhmän osalta, mikäli metrix ei toimi, yksi pelaajista täyttää tuloskortin joka sitten palautetaan kierroksen päätyttyä kisatoimistolle TD:lle.

Mikäli metrix toimii normaalisti allekirjoittaa jokainen oman tuloksensa kierroksen jälkeen, mikäli et voi sitä tehdä ilmoita asiasta TD:lle tekstiviestinä 0405935466 ja TD allekirjoittaa tuloksesi.

Väyläkuvauksissa on kerrottu mitä erikoista väylillä on, esim vesi joessa on aina OB aluetta, paikallinen pieni esiintymä eli lätäkkö väylällä on väliaikaista vettä.

DZ paikat ovat vain mandoa varten , eli kiekon päätyessä OB alueelle väylällä jolla mandolle on osoitettu DZ Paikka ei DZ Paikka ole valittavissa pelaajan käytetäväksi kiekon päätyessä OB alueelle.

Muistakaa että OB raja on OB puolella eli tulkittaessa kiekon olemista sisäpuolella on siitä jonkun osan oltava osaksi IB alueella ei tikku raja linjalla.

-muistakaa että pelaajat saavat koskea vain omiin pelivälineisiin ja jokaisen on putattava omalla vuorolla, haettava kiekko pois korista ennen kuin väylä on vapaa seuraavalle putata koriin.

Voitosta käydään SD pelit alkaen väylältä 1 jatkuen normaalisti rataa läpi kunnes ero selviää.

Ensimmäisellä kierroksella on CTP kilpailu väylällä yksi.

Holari on 0cm ja useamman tullessa pelataan toisen kierroksen jälkeen jatko CTP kilpailu.

Lähimmäksi päässyt voittaa hienon CTP- palkinnon :D Selviää myöhemmin mikä se on.

Tervetuloa 

Share

What would you like to share?