Login
  • Show groups: click here
  • Comment: Kaikille avoimet viikkokisat, ei osallistumismaksua, ei vaadita lisenssejä.

Kilpaillun TD: jussi roivanen, puh 044 948 3520
 

KISAINFO

Deep In The Forest Ryn Viikkokisat (Kevätsarja 2022) - Sponsored by FRISBEEMARKET on viikkokisojen sarja, jota pelataan ajalla 10.4.- 29.5. joka sunnuntai klo 10. Ratana toimii Huuhanmetsä DGP.

Osallistumiseen ei vaadita erillistä lisenssiä eikä osallistumismaksua ole. Kaikki voivat tulla rohkeasti mukaan iästä, sukupuolesta tai taitotasosta riippumatta! Kisat ovat pääasiassa hyvänmielen kisoja ja hyvä paikka tutustua uusiin ihmisiin ja oppia uusia taitoja.
 

Luokat:

- Metrix Rating yli 935
- Metrix Rating alle 935
- Metrix Rating alle 900
- Metrix Rating alle 850
- Metrix Rating alle 800
- Naiset

Osallistumismaksu: ei ole.
Palkinnot: Sarjan lopussa jokaisen luokan kolme eniten sarjapisteitä kerännyttä palkitaan Frisbeemarketin lahjakortein (1.sija 20€, 2. sija 15€, 3. sija 10€)
Holaripotti: Vapaaehtoinen 1,10 €. MobilePay: DIF Holaripotti 80494 (1 € pottiin ja 0,10€ on MobilePayn siirtokulu)

Tupakointi ja alkoholin käyttö kisan aikana: Alkoholin tai muiden huumausaineiden käyttö kisan aikana on kielletty. Selkeästi päihtyneenä kisaaminen on kielletty.  Kisassa sovelletaan Suomen frisbeegolfliiton ohjetta tupakointiin (kts https://frisbeegolfliitto.fi/sfln-kilpailusaannot-ja-kurinpito/) siten, että tupakointikielto astuu voimaan 2 min ennen kilpailun aloitusaikaa ja on voimassa aina tuloskortin palautukseen saakka.


ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu Metrix-järjestelmässä. Rekisteröityminen aukeaa kisaa edeltävänä maanantaina ja se on auki kisaa edeltävään ilaan klo 20:00 saakka. Ilmoittautuneet voivat peruuttaa ilmoittautumisen poistamalla itsensä kilpailusta ilmoittautumisajan puitteissa.

Luokka määräytyy Metrix Ratingin perusteella. Muistakaa, että luokka ei vaihdu kesken sarjan: jos Metrix Rating muuttuu sarjan aikana, niin muista ilmoittautua siihen luokkaan, jossa ensimmäisen osakilpailun kisaat.

Ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen tapahtuvat peruutukset on ilmoitettava kisan TD:lle (tai kisan ylläpitäjille).


KILPAILUN ALOITTAMINEN JA LÄHTÖVÄYLÄT

Pelaajien tulee ilmoittautua paikanpäällä klo 9:30 mennessä, jonka jälkeenpidetään pelaajakokous jossa julkaistaan ryhmät. Voit käyttäää myös Metrixin ns. omatoimista ilmoittautumista (self-check in) tehdäksesi paikanpäällä ilmoittautumisen.

Ryhmän numerot löytyvät kunkin osakilpailun kisasivun ylälaidassa olevasta "Näytä ryhmä: klikkaa tästä" linkin takaa. Yleensä lähtöväyllä on sama kuin ryhmän numero. Jos Metrix-järjestelmän "ryhmät" -sivulla ryhmän numeron perässä on sulkeissa numero, esim. 16 (24) niin jälkimmäinen numero kertoo aloitusväylän: ryhmä 16 aloittaa väylältä 24.


SARJAN PISTEYTYS

Kevätsarjan pisteet ja sijoitus määräytyvät osakilpailuiden luokkakohtaisten sijoitusten mukaan saatavien pisteiden perusteella. Yhteispisteisiin lasketaan kultakin pelaajalta maksimissaan viiden (5) osakilpailun pisteet. Jos pelaaja on osallistunut useampaan kuin viiteen osakilpailuun, lasketaan hänen yhteispisteensä niistä osakilpailusta, joissa hän on saanut eniten pisteitä. Sarjan voittaa se, jonka yhteispistemäärä on sarjan päätyttyä suurin.

Sijoituksesta saatavat pisteet:
1. sija = 12pt
2. sija = 10pt
3. sija = 8pt
4. sija = 7pt
5. sija = 6pt
6. sija = 5pt
7. sija = 4pt
8. sija = 3pt
9. sija = 2pt
10. sija = 1pt

Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy kilpailussa tasatulokseen, saa kukin näistä pelaajista sen sijoituksen mukaiset pisteet.

Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy sarjan lopuksi tasapisteisiin sijoille 1-3, verrataan pelaajien sijoituksia niissä osakilpailuissa, joista heille lasketaan pisteet yhteispisteisiin. Paremman loppusijoituksen saavuttaa pelaaja, jolla on enemmän osakilpailuvoittoja. Jos ollaan edelleen tasatilanteessa, verrattaan kakkossijoja, sitten kolmossijoja jne. Mikäli pelaajat ovat saavuttaneet täsmälleen samat sijoitukset, sijoitus jaetaan.


HOLARIPOTTI

Kussakin osakilpailussa kerätään holaripottia, johon kisaaja voi halutessaan osallistua maksamalla 1,10 € maksun MobilePayllä (DIF Holaripotti, 80494) ennen osakilpailun alkua. Maksusta 1 € menee holaripottiin ja 0,10 € kattaa MobilePayn kulun.

Mikäli holaripottiin osallistunut kilpailija heittää osakilpailussa "Hole In Onen" (holari, yhdellä heitolla koriin) saa hän holaripotin itselleen. Jos kaksi tai useampi heittäjä saa heitettyä holarin, potti jaetaan holarin saaneiden kesken.

Jos kisassa ei heitetä holaria, siirtyy kertynyt holaripotti pohjaksi seuraavaan osakilpailun pottiin. Holaripotti voi kasvaa maksimissaan 100€:n asti. Jos holaripotti kasvaa yli 100€ kokoiseksi, yli menevä osa siirretään pohjaksi seuraavaan pottiin.

Share

What would you like to share?