Login

ITÄ-SUOMEN AM-TOUR 4/4 - JOROINEN | PDGA C-TIER | LA 9.9.2023 @ KOTKATHARJUN FRISBEEGOLF


1.) YLEISTÄ

- Joroisten Urheilijat ry / Frisbeegolfjaosto järjestää Itä-Suomen AM-tourin 4. ja viimeisen osakilpailun lauantaina 9.9.2023 Joroisten Kotkatharjulla (osoite: Golftie 10-12, 79600 Joroinen).

- Kilpailussa pelataan kaksi kierrosta (2 x 18 väylää) Kotkatharjun valkoista layouttia. Virallinen kilpailupäivän aikataulu ja radan säännöt löytyvät alempaa tältä sivulta.

- Pelattavia kilpailuluokkia on yhteensä 13 ja kukin luokka pelataan, jos siinä on yksikin osallistuja (”Pros-Playing-Am” on voimassa kaikissa muissa kuin junioriluokissa).

- Kilpailuluokat PDGA-rating -ehtoineen sekä kaikki Itä-Suomen AM-touria koskevat yleisinfot ja -säännöt löytyvät kootusti Tourin Metrix-sivulta: Itä-Suomen AM-tour 2023

- Kilpailun osallistujilta vaaditaan SFL:n kilpailulisenssi (ulkomaiset pelaajat: PDGA-jäsenyys).

- Kilpailussa noudatetaan PDGA:n sääntöjä ja kilpailuopasta sekä SFL:n ohjeistuksia ja AM-tourin runkosääntöjä.


2.) ILMOITTAUTUMINEN

- Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ilman erillisiä luokkakohtaisia kiintiöitä, mukaan maksimissaan 90 pelaajaa (joista 6 villiä korttia).

Ilmoittautuminen alkaa Disc Golf Metrixissä maanantaina 24.7. klo 20:00 ja loppuu sunnuntaina 27.8. klo 23:59.

Huomaathan, että SFL-lisenssin ja PDGA-jäsenyyden on oltava voimassa ilmoittautumishetkellä.

- Vapaamuotoiset ”Villi kortti” -hakemukset (6 paikkaa jaossa) tulee toimittaa kilpailun TD:lle sähköpostitse viimeistään 8.8. mennessä.


3.) OSALLISTUMISMAKSU

- Osallistumismaksu kaikissa luokissa on 15 Eur.

- Maksu tulee suorittaa Joroisten Urheilijat ry / Frisbeegolfjaosto tilille: 
   FI64 4108 0011 0863 30, maksun viestikenttään: am-tour

- Jos maksajana on joku muu kuin kilpailija itse, laitathan tämän erikseen tiedoksi sähköpostilla osoitteeseen: jou.friba@gmail.com

Maksujen tulee näkyä tilillä viimeistään tiistaina 8.8., jonka jälkeen maksamattomat pelaajat poistetaan kilpailusta ja pelaajia nousee jonosta kisaan mukaan, jos jonoa on. Loppujen maksujen tulee näkyä järjestäjän tilillä 28.8. Tarvittaessa myös avataan lyhyt jälki-ilmoittautumisvaihe, josta tiedotetaan erikseen. Huomioithan maksujen mahdolliset pankkiviiveet – kiitos!

- Huom! Jos olet jonossa kilpailuun, niin ethän maksa vielä osallistumismaksua. Eli osallistumismaksu tulee maksaa vasta siinä vaiheessa, kun paikka kilpailussa on varmistunut.


4.) PALKINNOT

- Osallistumismaksuista noin 60 % käytetään palkintolahjakortteihin ja muistopalkintoihin.

- Lahjakorttien palkintojaukauma: Ita-Suomen-AM-tour-2023-osakilpailuiden-lahjakorttipalkinnot.pdf

- Jokaisen luokan top-3:lle muistopalkinnot (minikiekko).


5.) AIKATAULU

Huom! Oheinen aikataulu on toistaiseksi alustava, virallinen aikataulu vahvistetaan lopullisen pelaajamäärän selvittyä.

8:45 - 9:30 Ilmoittautumisen vahvistaminen TD:n päivystyspisteellä.

Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin TD:n päivystyspisteeltä.

10:00 - n. 13:00    1. kierros

n. 13:00 - 14:00   Tauko

Siirtymä lähtöväylälle omaan tahtiin, lämmittelypaikaksi suositellaan aloitusväylää. Ryhmän ensimmäisenä mainittu hakee paperisen tuloskortin TD:n päivystyspisteeltä.

14:30 - n. 17:30     2. kierros

n. 17:45 Palkintojenjako (heti kun tulokset on tarkistettu ja mahdolliset SD:t pelattu voitoista sekä 2. ja 3. sijojen muistopalkinnoista)

Lopuksi jaetaan muistopalkinnot myös koko Tourin kolmelle parhaalle jokaisessa kilpailuluokassa.


6.) CADDY BOOK

Rata

Kotkatharjun Valkoinen layout ilman muutoksia. Radan tiedot ja väyläopasteet ovat alla.

Ratakartta

Väyläopasteet

 

Tupakointisääntö

Huom! Kilpailu on osa SFL:n amatöörikiertuetta, joten: Kaikkien tupakkatuotteiden (tupakka, sikari, piippu, nuuska, purutupakka) ja sähkösavukkeiden sekä vesipiipun käyttö on pelaajakokouksessa ja kierroksen aikana kielletty. Kierroksella kielto on voimassa 2 min ilmoituksesta aina tuloskortin palautukseen saakka. Kieltoa rikkovaa rangaistaan sääntökirjan kohdan 812/C mukaan.

 

Tuloskirjanpito

Kilpailussa käytetään kaksinkertaista kirjanpitoa: Metrix + PDGA Digital Scorecard

- Metrixin ryhmätiedoissa ensin mainittu pelaaja hakee TD:n päivystyspisteeltä (radan P-paikka) ennen kierrosta mukaan myös paperisen tuloskortin, jota tarvitsee täyttää (ja palauttaa) vain ongelmatilanteissa – omat kynät mukaan.

- Kierroksen aikana yksi ryhmän pelaajista kirjaa tulokset Metrixiin ja yksi PDGA-tuloskorttiin.

- Kierroksen jälkeen ryhmän tulee yhdessä varmistaa, että Metrixin tulokset täsmäävät PDGA- tuloskortin kanssa. Tämän jälkeen PDGA-tuloskortin kirjannut pelaaja myös kuittaa tulokset PDGA:lle (SUBMIT SCORECARD -painike).

- Kierroksen jälkeen jokaisen kilpailijan on allekirjoitettava tuloksensa Metrixissä tai pyydettävä TD:tä kuittaamaan tulosrivi.

- Tuloksen allekirjoittaminen Metrixissä = tuloskortin virallinen palautus. Allekirjoittamaton tulosrivi tulkitaan palauttamatta jätetyksi tuloskortiksi, josta rangaistus on kaksi heittoa.

- Huom! Mikäli kierroksella oli epäselvyyksiä (jos esim. käytettiin varaheittosarjaa, tms.), niin koko ryhmän tulee käydä TD:n päivystyspisteellä (radan P-paikka) selvittämässä asia kierroksen jälkeen.

PDGA Digital Scorecard -ohjeet:

  1. Kirjaudu puhelimen selaimella sisään osoitteessa: https://pdga.com/score
  2. Kirjautumiskoodi (Access Code) julkaistaan myös Metrix-uutisissa. Koodi on: joro23
  3. Valitse kirjaajaksi itsesi joko nimellä tai PDGA-numerolla.
  4. Valitse Keep Score ja kierros, jonka olette aloittamassa.
  5. Valitse lähtöväylä (Starting Hole), lisää ryhmäsi pelaajat (ADD -painike) ja aloita kierros (BEGIN PLAY -painike). Pelaajia voi tämän jälkeen poistaa (REMOVE -painike) tai vaihtaa järjestystä (ORDER -painike).
  6. Syötä tämän jälkeen väyläkohtaiset tulokset jokaisen väylän jälkeen.
  7. Kierroksen jälkeen ryhmän tulee yhdessä varmistaa, että Metrixin tulokset täsmäävät PDGA- tuloskortin kanssa. Tämän jälkeen PDGA-tuloskortin kirjannut pelaaja myös kuittaa tulokset PDGA:lle (SUBMIT SCORECARD -painike) ja…
  8. …jokaisen kilpailijan on allekirjoitettava tuloksensa Metrixissä tai pyydettävä TD:tä kuittaamaan tulosrivi.
  9. Muuta:

 

Sudden Death

- SD-väylät ovat: 1-5 kunnes ratkaisu syntyy

- Ratkaistaan tarvittaessa kunkin luokan voittaja sekä muistopalkinnot sijoilla 2. ja 3. Virallisissa lopputuloksissa sijoitus sekä lahjakorttisummat kuitenkin jaetaan 2. ja 3. sijan tasatulosten kesken.

- SD pelataan kilpailuoppaan sääntöjen mukaisesti (1.09/B).

 

Erityisjärjestelyt/-ohjeet

- Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan järjestävän seuran ilmoittamaa ohjeistusta sekä antaa automaattisesti vastuuvapauden kilpailun järjestäjälle koronatapauksiin liittyen: Tarvittaessa ohjeet julkaistaan kilpailun uutisissa ja linkki lisätään tähän.

- Tärkeimmät huomioitavat asiat tällä hetkellä:

  • Osallistuthan kilpailuihin vain terveenä - kiitos!

- Suomen frisbeegolfliiton (SFL) kaikki koronavirusinfo löytyy kootusti täältä: https://frisbeegolfliitto.fi/koronavirusinfo/

- Kilpailun järjestävä seura seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan SFL:n seuroille tiedottamia ohjeita


7.) YHTEYSTIEDOT

TD Mikko Luostarinen / jou.friba@gmail.com / p.  050 355 96 54

apu-TD: Maco Moilanen, p. 050 594 49 44

Sponsors

Share

What would you like to share?