Login
 • Show groups: click here
 • Comment: Lue info huolellisesti.

Tervetuloa Talin Tallaajien viikkokisoihin!

Vastuuvapautus
Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Talin Tallaajat ry:n vastuusta liittyen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan. 

Lisäksi ymmärrän ja tiedostan, että tällä hetkellä on liikkeellä maailmanlaajuinen COVID19-pandemia, ja että osallistun tähän tapahtumaan omalla riskilläni, ja että mitkään kilpailuun liittyvät turvallisuustoimet, jotka on suunniteltu estämään COVID19-viruksen leviämistä, eivät takaa, etten saa COVID19-tautia.

Edellä mainituista huolimatta, vahvistan vapauttavani kilpailun järjestäjän, kilpailunjohtajan ja Talin Tallaajat ry:n vastuusta liittyen mahdolliseen loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani liittyen, jotka voin kohdata COVID19-viruksen myötä, ja jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

 

Ilmoittautuminen
Talin Tallaajien jäsenet pääsevät ilmoittautumaan kisaan puoli tuntia aikaisemmin, kuin muut. Kisaan ilmoittaudutaan etukäteen Metrixissä. Ilmoittautuminen kunkin viikon kisaan aukeaa kisaa edeltävänä keskiviikkona klo 17:00 Tallaajille ja klo 17:30 muille ja mukaan ehtii 90 nopealiikkeisintä pelaajaa.

Maksathan osallistumisen mahdollisimman nopeasti ilmoittautumisen jälkeen (ks. "Maksut"). Maksamattomat pelaajat poistetaan kisapäivänä klo 17.00.

 

Tallaajien jäsenyys Metrixissä
Jotta pystyt ilmoittautumaan Tallaajien jäsenenä 30 minuuttia aikeisemmin, tulee sinun liittyä Talin Tallaajien Metrix ryhmään tästä linkistä: https://discgolfmetrix.com/club/467

Tallaajien jäseniksi hyväksytään henkilöt, joilla on voimassa oleva Tallaajien seurajäsenyys. Huomaa, että jäsenyyden hyväksymiseen saattaa mennä jopa viikko.

 

Maksut
Viikkokisan osallistumismaksu on kolme (3 €) euroa.
Toivomme vuodelle 2023, että kaikki maksut hoidettaisiin MobilePay sovellusta käyttäen, joka löytyy sekä Androidin että Applen sovelluskaupasta.

MobilePay: Maksa osallistumisesi MobilePay-sovelluksella 98805 (Talin Tallaajat ry) viimeistään kello 16:00.
Kirjoita viestikenttään "viikkokisat" ja päivämäärä, sekä maksettavan pelaajan nimi.

Käteinen: Käteismaksu onnistuu henkilöille, jotka eivät pysty käyttämään MobilePay-sovellusta.
Käteismaksut otetaan vastaan Talin kopilla kisapäivänä klo 17:00-17:30, mutta muista lähetä kilpailunjohtajalle viestiä Metrixin kautta viimeistään kello 16:00.
Tuo tasaraha 1€ tai 2€ kolikoina!

TD tarkastaa maksut, ja lisää maksaneet kilpailijat ryhmiin ilmoittautumisen päätyttyä. MobilePaylla maksaneiden pelaajien ei tarvitse tulla vahvistamaan maksuaan TD:lle.

Huom! Mikäli joudut jonoon, älä maksa ennen kuin paikkasi kisassa on varmistunut.

 

Peruuntumiset, kisasta poistaminen, ja jonosta nouseminen
Jos olet ilmoittautunut kisaan, mutta et pääsekään mukaan, niin poista itsesi kisasta kisapäivänä ennen klo 16.45 Klo 16.45 jälkeen peruuntumiset sähköpostilla.

Maksamattomat pelaajat poistetaan kisasta klo 17.00 Tämän jälkeen poistettujen pelaajien paikat annetaan varasijoilla oleville pelaajille ilmoittautumisjärjestyksessä. Menetettyä paikkaa ei voi enää saada takaisin. Jonosta nousseet maksamattomat pelaajat poistetaan klo 17.30.

MobilePayn kautta ennakkoon maksettuja kisamaksuja ei peruutustapauksissa palauteta.

 

Aikataulu
Ensimmäinen kisa on 4.5.2023 ja viimeinen 7.9.2023.

Kisaa edeltävä keskiviikko:

17:00 Ilmoittautuminen aukeaa Talin Tallaajien jäsenille

17:30 Ilmoittautuminen aukeaa kaikille

Kisapäivänä:

16:45-17:30 Osallistumismaksujen tarkastaminen.

17.45 Pelaajakokous

17:50 Ryhmäjako julkaistaan

18:00 Kierros alkaa

Loppukauden viikkokisoissa saatetaan pelata varhaistetulla aikataululla pimeän saapumisen takia, seuraa tiedotusta erityisesti syyskuussa!

 

Erityiset päivämäärät

25.5.2023 EI VIIKKOKISOJA, Prodigy Discs Pro Tour osakilpailui Talissa

23.06.2023 Juhannus, pelataan kahdet viikkokisat

7.9.2023 Viimeinen viikkokisa jossa voi ViikkisChamp-kutsua tavoitella

Syys/Lokakuu 2023: Tali ViikkisChamp Invitational 2023

 

Kisan aloitus
Kisa alkaa kello 18:00 ilman erillistä pelaajakokousta, lukuun ottamatta ensimmäisiä viikkokisoja. Olethan siis omalla aloitusväylälläsi hyvissä ajoin. Mikäli et yhtään tiedä, missä sijaitsee “Tali-banaani” tai muu numeroitu aloitusväyläsi, voit toki tulla kopilta tiedustelemaan. 

 

Kisan aikana
Tulokset kirjataan Metrix:n kautta. Paperisia tuloskortteja ei käytetä. Mikäli heittueessanne ei ole yhtäkään, joka voi tulokset järjestelmään syöttää, ottakaa tulokset ylös paperille. Kisan päätyttyä tulkaa kopille paperilapun kanssa koko ryhmän voimin, niin otetaan tulokset talteen. Lähetettyjä kuvia vanhaan viikkiskännykkään ei valitettavasti hyväksytä tuloksiksi.

Jos Metrix tulospalvelu ei jostain syystä toimi, ottakaa tulokset ylös paperille/kännykkään. Tulosmerkkaus alkaa todennäköisesti toimimaan kierroksen aikana. Jos näin ei käy, tulkaa kierroksen jälkeen ryhmänä parkkipaikan kopille, jossa TD:n kanssa tulokset laitetaan metrixiin.

 

Kisan päätyttyä
Kilpailussa kaikissa luokissa parhaan raakatuloksen heittänyt kilpailija palkitaan, jos luokassa on vähintään kolme osallistujaa. Mikäli parhaan raakatuloksen heittää useampi kuin yksi pelaaja, palkinnon voittaa pienimmän tasoituksen omaava pelaaja.  Lisäksi palkitaan parhaat tasoitetut tulokset saavuttaneet pelaajat ja jokainen hole-in-one oikeuttaa palkintoon. Palkintoja jaetaan osallistuneiden pelaajien määrän perusteella alla olevan taulukon mukaisesti. Palkintoina jaetaan viidentoista (15 €) euron lahjakortteja PowerGripin Takkatien liikkeeseen. 

Osallistujien lkm: lahjakorttien määrä (raakatulos + tasoitetut) 

3 - 15 = 1 + 0

16 - 26 = 1 +1

27 - 36 = 1 + 2

37 - 45 = 1 + 3

46 - 54 = 1 + 4

55 - 63 = 1 + 5

64 - 72 = 1 + 6

73 - 81 = 1 + 7

82 - 90 = 1 + 8

Kisan päätyttyä voittajat julkaistaan Metrix:ssä kilpailun uutisissa ja Tallaajien foorumilla osoitteessa http://www.tallaajat.org/foorumi/viewforum.php?f=27

 

Rata
Kierretään yksi kierros Talin frisbeegolfpuiston kesälayouttia.

Valkoisin kepein merkatut OB-alueet ovat joka väylällä voimassa. Muutamalla väylällä on voimassa erikoissääntö. Mikäli olet epävarma, onko kiekkosi päätynyt pelialueen ulkopuolelle, vai ei, voit aina kysyä pelikavereilta. 

Väylien erityiset huomiot:

 1. Väylän vasemmalla laidalla OB-alue merkitty tikuin. Väylän oikealla puolella koiratarha on OB-aluetta. Huomaa, että jos kiekko päätyy koiratarhaan, aidan yli ei missään tapauksessa saa kiivetä, vaan kiekko tulee hakea käyttäen parkkipaikan vieressä sijaitsevaa porttia!
 2. Väylällä on voimassa triplamando. Mikäli avaus menee portista ohi, peli jatkuu merkityltä drop-zonelta ja väylätulokseen lisätään yksi rangaistusheitto. Koiratarha takana on OB-aluetta. Huomaa, että jos kiekko päätyy koiratarhaan, aidan yli ei missään tapauksessa saa kiivetä, vaan kiekko tulee hakea käyttäen parkkipaikan edustalla sijaitsevan oven kautta!
 3. Väylän oikeassa reunassa puurivistön takana tie OB, samoin vasemmalla ylhäällä hiekkatie, joka ei todennäköisesti tule peliin.
 4. Väylää kiertävä hiekkatie OB-aluetta korin takana ja sivussa
 5. Asfalttitie ja sen toinen puoli ovat OB-aluetta, vasemmalla tikutus
 6. Asfalttitie ja sen toinen puoli ovat OB-aluetta, vasemmalla tikutus KORI LÄHEMPÄNÄ TALVIPAIKALLA PUUN KAATUMISEN TAKIA
 7. Oikealla puolella tie ja sen vermon puoli ovat OB, vasemmalla väylä 11 outtia
 8. Väylä 10 vasemmalla ja tie oikealla OB.
 9. Väylä 10, ravitie oikealla, sekä sen kauempi puoli OB-aluetta. Asfaltti kaukana korin takana on OB, jos sinne asti heittonsa saa.
 10. Väylät 7, 8, 9 ja 11 sekä ravitie oikealla OB-aluetta.
 11. Korin edessä oleva bunkkeri on Hazard-aluetta, eli kiekon päätyessä sinne peliä jatketaan kiekon pysähtymiskohdasta rangaistuksen kera. Lisäksi ravitie ja sen toinen puoli sekä vasemmalla oleva väylä ovat OB-aluetta. Avausheiton päätyessä OB:lle jatketaan drop- zonelta väylän puolesta välistä. Kaikki myöhemmät OB:t normaaleiden sääntöjen mukaisesti.
 12. Harjoitusalue, “minitali”, parkkipaikka, tie oikealla sekä väylä 13 ovat OB.
 13. Väylät 12, 14, 15 ja 18 (sekä sen ja 13 väliin jäävä ohut kaistale), keskellä oleva “saari” sekä harjoitusalue oikealla ovat OB. Väylän poikki kulkeva hiekkatie on pelialuetta.
 14. Väylät 13 ja 17 sekä hiekkatie korin takana ovat OB-aluetta
 15. Pelataan taaemmalta tiipaikalta. Pakollinen kierto (Mando) vasemmalta lähimmässä puussa väylän oikeassa laidassa väylän 16 kautta pelaamisen välttämiseksi. Merkitty nuolikyltillä. Mikäli mando suoritetaan väärin, heitetään uudestaan edelliseltä heittopaikalta ja lisätään väylätulokseen rangaistusheitto.
 16. Väylä 14 on OB-aluetta.
 17. Väylällä on käytössä erikoissääntö: Jos heitto lähtee suuremman pelialueen (mantereen) sisältä, mutta ei päädy laillisesti pienemmälle pelialueelle (saareen), jatketaan peliä joko edellisestä heittopaikasta tai mantereen puolelta siitä kohtaa, mistä heitto ylitti mantereen rajan. Kiekon tulee pysähtyä laillisesti saareen, ennen kuin sieltä voi pelata.
 18. Ei erityistä mainittavaa. Valkoiset tikut OB:n rajana.

 

Tali ViikkisChamp Invitational 2023
Talissa järjestetään vuosittain Suomen perinteisin PDGA-kutsukilpailu, ViikkisChamp.

Tähän kisaan saa kutsun, mikäli heittää virallisissa viikkokisoissa (4.5.-7.9.2023) radan par-lukeman eli raakatuloksen 58 tai vähemmän, käytetystä ratavariaatiosta riippumatta.

Naispelaajia kisaan kutsutaan sopivaksi katsottu määrä.

Kisa järjestetään viimeisen virallisen viikkokisan jälkeen ja se on PDGA-kisa eli siitä saa myös ratingit.

Kisapäivämäärä vahvistetaan myöhemmin.

Share

What would you like to share?