Login
 • Show groups: click here
 • Comment: Yhden kierroksen parikilpailu. Osallistumismaksu 10e/pari, payout 80%.

  Pariviikkokilpailujen osallistumismaksut: 10€/pari

  Käteismaksu, tasarahaa arvostetaan. Maksut kerätään parkkipaikan läheisyydessä. 

  Palkinnot: 80 % payout. Potti jaetaan kilpailun jälkeen parkkipaikalla.

  Kilpailusäännöt:

  1. Kilpailu pelataan best shot -pelimuodolla. Parista molemmat pelaajat saavat heittää, jonka jälkeen he valitsevat kumman heitosta jatketaan seuraavaksi.
  2. Kisaan rekisteröityminen ja tulosten merkitseminen Metrixiin.
  3. Heittoryhmät ja lähtöpaikat arvotaan Metrixin arpomana ilmoittautumisen päätyttyä.
  4. Kilpailu alkaa n.10 minuuttia ryhmien julkaisun jälkeen (ryhmien julkaisusta tulee viesti kisan sivun alaosaan kommenttiosioon). Aloitus 15min ryhmien julkaisusta, jos osallistujia on yli 40. Näin kaikki ehtivät siirtyä rauhassa aloituspaikoille.
  5. Kilpailun voittaja tasatuloksissa ratkaistaan CTP-kisalla väylällä 18.
  6. Viikkokisoissa alkoholipitoisten juomien nauttiminen kilpailun aikana on kielletty. Säännön rikkomisesta seuraa suorituksen hylkääminen ja tuloksen mitätöiminen.
  7. Roskaaminen on käyttäytymisrike, josta seuraa varoitus ja rikkeen toistuessa rangaistusheitto joka rikkeestä. Koskee myös tupakantumppeja.
  8. OB-hommelit, mandot:
  • Kaikki pyörätiet ovat OB-aluetta. Niille heitettäessä noudatetaan yleisiä OB-sääntöjä.
  • Väylällä 5 on kolmoismando. Ohi heitettäessä jatketaan portin edessä olevalta dropparilta. Väylän 5 oja on OB-aluetta, merkattu valkoisin OB-tikuin.
  • Väylällä 9 on tiiltä katsottuna vasemmalla on mando, joka pitää kiertää oikealta. Mandon missatessa uusi avaus tiiltä rangaistuksen kera.
  • Väylällä 15 puro tiiltä katsottuna vasemmalla OB-aluetta.
  • Väylällä 18 on OB-tikuin merkitty oja, joka jatkuu korin ohi oikealla puolella aina pyörätielle asti. Avauksessa heitettäessä OB-alueelle jatketaan dropparilta. Muiden heittojen kohdalla käytössä normaalit OB-säännöt.
  • Epäselvissä tilanteissa ryhmä tekee sääntötulkinnat.

  Kilpailuun ilmoittautumalla hyväksyn seuraavan vastuuvapauslausekkeen:

  Ymmärrän, että osallistuminen tähän tapahtumaan sisältää riskin loukkaantumiselle, sairastumiselle tai kuolemalle ja vapautan kilpailun järjestäjän ja kilpailunjohtajan vastuusta liittyen sairastumiseeni, loukkaantumiseeni, menetykseeni, omaisuusvahinkoihini tai kuolemaani, jotka liittyvät osallistumiseeni tähän tapahtumaan.

  Share

  What would you like to share?