Login

10/22/23 12:00|Myllymäen frisbeegolfrata (LPR) → Safari layout|FINLAND

22.10.2023, Myllymäki / Viikkokisafinaali  10/22/23 12:00
  • Show groups: click here
  • Comment: Osallistumisoikeus vain vuonna 2023 viikkokisoja voittaneilla! / Pakollinen pelaajakokous 11.40 hiekkakentän kopin luona! / LUE INFOTEKSTI TARKASTI! / TD: Nea Vahter, p. 0404875845

Saavuthan kilpailuun vain terveenä ja muista turvavälit. Osallistuessaan kilpailuun pelaaja sitoutuu noudattamaan annettuja ohjeita sekä antaa vastuuvapauden kisajärjestäjälle mahdollisiin koronatapauksiin liittyen. SFL:n koronainfo https://discgolfmetrix.com/manual/34070_koronainfo.pdf

Kilpailussa on käytössä Metrix ratingiin perustuvat sarjat. Metrix-rating 0 sarjassa ei ole osallistumismaksua, eikä sarjan voittajalle jaeta palkintoa. 0-ratingilla on halutessaan mahdollista osallistua myös yli 900 sarjaan ja maksaa osallistumismaksu normaalisti ja voiton osuessa kohdalle saada palkinto.

Tarkista kilpailun max osallistujamäärä kilpailun tiedoista. Jos osallistujia on enemmän, ilmoittautuminen siirtyy jonoon. Seuraa kilpailun tiedoista tarkasti nousetko jonosta mukaan kilpailuun. Halutessasi voit laittaa myös Metrixin "Ilmoitukset" -valikosta Push-ilmoitukset päälle siitä, jos nouset jonosta kilpailuun. Jos et pääse osallistumaan, peruthan osallistumisesi mahdollisimman hyvissä ajoin.

Pelaajakokous

Pakollinen pelajaakokous 20 min ennen kilpailun alkua (11.40) hiekkakentän kopin luona! Pelaajakokous alkaa nimenhuudolla jolloin kilpailusta poistetaan ne jotka eivät ole paikalla. Tämän jälkeen maksujen tarkastus eli td tarkistaa kaikilta maksukuitit joten varaathan sen valmiiksi näkyville (puhelin/paperi). Jos kisan aikana tai ennen tulee kysymyksiä niin td:n tavoittaa puhelimitse.

Osallistumismaksu 

Kilpailuun ei ole erillistä osallistumismaksua. Osallistumisoikeus vain vuonna 2023 WDG:n viikkokisoja voittaneilla. Käytössä ei ole enää erillistä holaripottia. WDG palkitsee kaikki holarin heittäneet 99e lahjakortilla (max 1 holaripalkinto per pelaaja per kilpailu).

Palkinnot

Voittajat palkitaan Powergripin lahjakortilla. Palkinto lähetetään rekisteröinnin yhteydessä kysyttävään sähköpostiin (tarkista myös roskaposti). Jokaisen sarjassa voittaja palkitaan, jos luokassa on vähintään 3 osallistujaa. Jos osallistujia on alle 3 henkilöä, siirretään heidät ylempään sarjaan automaattisesti (ei koske ylintä sarjaa).

Share

What would you like to share?