Login
 • Comment: Viikkokisojen talvisarja Huuhalla. Pelataan vuoroviikoin 16- ja 21-väyläistä layouttia.

  Deep in the Forest ry:n viikkokisat - Talvisarja 23-24

  Talvisarjassa pelataan alkuun sekä Huuhanmetsän 16- ja 21-väyläistä layouttia ja myöhemmällä talvella vain edellä mainittuja Huuhanmetsän layoutteja vuoroviikoin. 

  Sarja on kaikille avoin ja ilmainen, sarjat menevät metrix ratingeittain alle 800, 800-850, 851-899, 900-935 ja yli 935. Talvisarjassa ei ole jaossa palkintoja.


  Pelattavat radat ja layoutit

   

  Huuhan B layout (16 väylää) 

  Normaalit ratakarttaan ja väyläopasteisiin merkityt outit ja rajat. Lisäksi kaikilla väylillä kävelypolun/ladun reuna toimii ob-rajana (väylän puoleinen reuna).

  Huuhan talvi-21 (21 väylää)

  21-väyläinen layout, 16-väyläisen tapaan kaikilla väylillä kävelypolun/ladun reuna toimii ob-rajana (väylän puoleinen reuna).
  Huomio! Väylä 13 pelataan par 3 tiiltä, ei normaalilta kesätiiltä.

  Peikkometsä (14 väylää)

  Normaalit ob:t ja rajat, kuten väyläopasteisiin on merkitty. Jään aikaan, myös lammen jää on ob:tä, kuten kesällä vesikin. Jos kiekkonne jää jäälle, niin varmistakaa jään kestävyys, ennen kiekon hakemista. Paksun lumen aikaan arvio outista ryhmän kesken. 


  Talvisäännöt

  Talvisarjassa kiekoissa saa käyttää kiekkoihin teipattua (tai muutoin kiekkoa muokkaamatta kiinnitettyä) narua kiekon löytämiseksi. Paksun lumen aikaan narujen käyttö äärimmäisen suositeltavaa.

  Paksun lumen aikaan kiekon hävitessä, jos sitä ei löydetä KOKO RYHMÄN VOIMIN 3 minuutissa, tuomitaan lost disc ja tällöin peliä jatketaan ns. talvilost säännöllä, eli ryhmä osoittaa pelaajalle paikan, jossa kiekko katosi, josta peli jatkuu yhden rangaistuheiton kera. Talvilost sääntö on käytössä vain silloin, jos se on kirjoitettu osakilpailun info sivulle.


  Holaripotti

  Holaripotti on voimassa talvisarjan ajan, se maksetaan mobilepaylla numeroon 80494. Osallistumismaksu on 1,1€, josta 1€ menee holaripottiin ja 10 senttiä Mobilepayn käsittelymaksuihin. Holaripotin kattosumma on 100€.


  Ilmoittautuminen

  Ilmoittautuminen alkaa maanantaisin 8.00 ja loppuu kisa-aamuna 8.00, jonka jälkeen julkaistaan ryhmät. Sarjassa ei ole pelaajakokouksia, eikä paikallaolon varmistamista. Kokoontuminen suoraan aloitusväylälle. Jos ryhmään ilmestyy pelaajia vain 2 tai vähemmän, tulee heidän siirtyä toisen ryhmän mukaan ja kirjata omat tuloksena aloituväylänsä muuttaen. Muistathan perua ilmottautumisesi, jos et pääsekään pelaamaan.
   

  Share

  What would you like to share?